Yesterdays tapasVi körde en favorit i repris igår. Alltså tapas, som förra fredagen hehe... ÄLSKAR att få lite av varje. Vi blev så galet mätta att vi inte ens åt kvällssnacks framför Prison Break i soffan. Då, mina vänner, är man mätt. Vi såg på två avsnitt och sedan gick vi och la oss i ganska bra tid ändå.

Sebastian gick upp strax innan 6 imorse och åkte till jobbet. Precis då vaknade Espen som sov i sin egna säng i sitt rum hela natten?? Brukar alltid bära över honom till gästrummet och sova halva natten där. Iallafall så bytte jag hans blöja och la honom med mig i vår säng en stund och skedade och myste. Sedan var det dags för gröt för både mig och honom.

Planer idag? Vi inväntar som vanligt att klockan ska närma sig 10 så att affärerna öppnar hehe. Ne men jag ska lämna tillbaka en klänning och byta storlek på ett par byxor till min moster. Köpte en hel hög till henne för några dagar sedan. Tänkte att jag köper lite olika grejer så får hon ta det hon tycker är fint. Svårt att handla till andra då man oftast inte tycker likadant. Men hon älskade allt! Och då blev jag glad! Det var en singoalla-aktig blus som jag fyndade för 50 spänn på H&M och tänkte att vill hon inte ha denna så tar jag den själv! Så himla fin var den.
Annars är tanken att jag ska hjälpa Jennifer att packa upp deras flyttlådor då dem flyttar in en deras super duper-fina hus idag!!! Men vi får se när flyttkillarna är klara osv! Lät på Sebbe igår som att det blir middag i Skara ikväll vilket som men vi får väl se vart dagen tar vägen! Vackert väder har vi iallafall och det är ju underbart!!

Önskar dig en riktigt underbar lördag!


Gillar

Kommentarer