Yesterdays fika

God morgon!

Haha alltså såhär dåligt har jag inte sovit på länge alltså. Vad hände med vädret!? Det har HAGLAT så vi trodde det skulle gå hål i taket. Inget vanligt hagel liksom. Vi vaknade båda två och Sebbe trodde det brann osv. Sedan har barnet vaknat typ 100 ggr med. Vi är bortskämda med att få sova hela nätter nu så det var väl sådär. Och i och med allt detta aldrig riktigt kommit ner i djupsömn och drömt konstiga och obehagliga saker. MEN en ny dag väntar!

Igår var min mamma hos oss och fikade och lekte. Hade beställt hem en fikalängd som var så fruktansvärt god som vi mumsade på allihopa. När Alice arbetsdag gick mot sitt slut så skulle mamma ta skjuts hem med henne skojade jag med mamma att Espen kanske ville sova hos dem. "Ja men det kan han väl gör! Då blir morfar glad också!" säger hon. Så vi frågade om han ville och det ville han såklart.

Vi nattade tjejerna 18.30 och sedan lagade Sebastian aglio olio till oss och så åt vi tillsammans i lugn och ro. Vi avslutade med några avsnitt av serien "Filip och Mona". Hett tips som finns på SVT. En riktigt lugn och mysig kväll.

Sebastian åkte till jobbet tidigt idag och jag matade tjejerna vid 7. Håller tummarna att dem ska slumra om en stund men vi får väl se!

Önskar dig en fin dag!

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
nej men åh så trevligt och gott! Allt i dessa bilder är så perfekt <3 Hoppas du får sova bra inatt iallafall 😉 Kram!
nouw.com/isabylund
thelisalarsson
thelisalarsson,
Fikaaaaa😍 det fick jag tack😘
nouw.com/thelisalarsson
jonnasofieh
jonnasofieh,
Wow Lisa! Så fina bilder! 😍
nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229