Uniflex Bemanning

Sponsrat inlägg i samarbete med Uniflex Bemanning.Det här med att söka jobb alltså. Jag får verkligen flashbacks till efter gymnasiet och när sommarjobbet var slut. Ville resa jorden runt, flytta hemifrån, köpa bil. Men sådant kostar ju pengar och pengar får man genom att arbeta. Vart skulle jag få jobb nu? Tyckte verkligen att det var en pina att gå runt och lämna cv:n hit och dit och bli nekad gång på gång. Det ÄR tufft att söka jobb. Vare sig du precis tagit studenten, blivit av med tidigare jobb eller vill göra något nytt. Men man ska aldrig ge upp!

Därför kan jag i ett roligt samarbete med Uniflex Bemanning försöka göra det lite enklare för just dig som söker jobb! Hur bra låter inte det?
Uniflexs kunder arbetar främst inom sektorerna Industri, Logistik, Bygg, El & Tele, Administration & Kontor, Försäljning och Kundservice. Dem rekryterar olika typer av tjänster inom alla dessa områden. Känner DU dig träffad av dessa arbetsområden? BRA! Gå då in och registrera ditt cv här! Och har du inget cv så kan du ta hjälp av deras mall som du hittar länkad här. Så bra ju! Fördelen med att vara anställd hos en bemanning är att du alltid har ett kollektivavtal, du får olika förmåner samt garanterad lön.Om du är nyfiken på lediga jobb just nu kan du klicka dig vidare här!
Jag sommarjobbade inom industri för några år sedan i pallningen. Och som alla vet blir ju alla sjuka då och då. Därför är det vanligt att stora industrier osv även behöver hjälp på inringning. Vi hade väldigt ofta hjälp från bemanningsföretag och det var guld värt. Det bästa var när det kom killar och tjejer som verkligen ville jobba och gjorde ett bra jobb. Dessa personer kom alltid tillbaka och jobbade ofta. Så det är verkligen så värt det att registrera sig hos Uniflex.

Gillar

Kommentarer