Två dagar i huvudstaden

Vilken trevlig helg vi haft! Nyss hemkomna från Stockholm. Där har vi sovit en natt på Clarion Sign. Vilket var väldigt trevligt! Thank god for AC på rummet! För varmt har det varit😄

Vi mötte upp Josef och åt på Jureskogs hamburgehak. Var väl inte sådär håll käften-gött men det slank ner! Var knappt några där så det var skönt på ett sätt att slippa ha för det för stimmigt. Vi var tvungna att ta en 40 minuters omväg då större delen av E20 var avstängd pga skogsbrand så det blev nästan 4 timmar i bil. Så det var nice att få lite mat i magen.

Jag gick till några butiker och kikade medan grabbarna gick till Gården för att se på fotboll. Jag kikade bl a på Livlys rea och hittade en jättefin pyjamas till bebben.

Blev taggad i en instastory av Josef där Espen fått sin första cola😂 EHm... Den var tydligen väldigt god och när jag kom sänkte han en till.

Jag drack alkoholfri och syrlig drink. ÄLSKAR syrliga drinkar! Gick sådär ihop med min ständiga halsbränna. Men men!

Det var så galet varmt på uteserveringen då vi stod i solen så vi gick till vårt hotellrum och hängde där en stund i kylan. Egentligen skulle grannarna nog ut men orkade inte så dem bokade till mig och Espen på Vassa Eggen så åt vi alla fyra. Jättemysigt var det! Så innan det tog jag en power nap hehe och en dusch. Sedan var vi redo! Jag vill typ bo i Stockholm i en månad och bara glida omkring. Fika, äta goda middagar och utforska. Alltså maten är jag mest avis på. Finns så mycket gott!! Åt en förbaskat god bruschetta igår som kommer i nästa inlägg. Ska försöka anamma den i veckan här hemma.

Nu är jag duschad och känner mig någorlunda fräsch igen efter bilresan hem hehe. Vi ser på fotbollen nu. Sedan ska vi vattna gräsmattan lite och blommorna!

Hoppas din helg var fin❤

Gillar

Kommentarer