Tre från helgen och Stockholm

Vid 16 kom jag hem från Stockholm. Vad gjorde jag där då??

Jo vi överraskade en kompis som fyller år nästa vecka med middag och trevligheter! Det var bara jag som inte bor i Stockholm dock hehe. Men jag tog bilen igår och checkade in på Nobis och gjorde mig snabbt i ordning samt panikköpte en underklänning till klänningen jag hade på kvällen!

TA-DAAAA! Så blev det! Köpte en ny klänning som jag även tänker ha på en bröllopsfest om ett par veckor. Även köpt en ny locktång som jag avgudar!!! Så nöjd och det gick ganska snabbt att locka allt mitt hår faktiskt. Sedan åkte jag till Stortorget i Gamla stan och inväntade tjejerna och Julia som inte hade någon aning om att jag skulle möta dem i en av gränderna😉 Dock var jag helt oförbreredd på att dem skulle gå i just den gränden jag strosade i just då haha. Men det blev ju surprise iallafall! Kvällen var så trevlig med fördrink på ett supercoolt ställe och sedan middag på en italiensk restaurang.

Imorse hade jag tänkt att jag skulle sitta och mysa med min dator med en cappuccino och min frukost på hotellet. Blogga lite, kika lite osv. Men alltid när just jag tänkt blogga så är Nouws sida nere. Så störande!!! Men jag njöt av min frulle ändå och avslutade med pannkakor och bacon. Efter utcheckning styrde jag bilen mot Lidingö för att se hur Ylva bor. Vi drack te och pratade lite innan jag åkte hemåt. Rätt segt att köra i nästan 4 timmar själv men hem kom jag. Sebbe jobbade och Espen var hos farmor. Jag åkte och handlade innan jag kom hem och lagade köttbullar och potatismos tills att Sebbe hämtat hem Espen! Mums!

Nu är jag nybadad och insmord från topp till tå. Nu längtar jag efter soffmys och en tidig sänggång!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229