Tre från denna förmiddag

Redan tisdag och den har minst sagt varit händelserik! Vi lämnade Espen på föras 9 och var lite sena. Men efter det tog jag och tjejerna till affären för att handla allt man behöver inför en vecka med kids. Mjölk, klämmiga, fil, bröd och listan goes on. Dem enda jag vet i stan som har en tvillingkundvagn är Coop men dit åkte vi inte hehe. Men Bonnie trivdes bra med att ta emot varor från mig och möblera om i vagnen lite. Hon var grym på att lägga på bandet med!

Efter det åkte vi till Polarn o pyret som har sin sista dag idag med erbjudandet ta 3 för 2 på t-shirts. Köpte det förra veckan till tjejerna men insåg att Espen knappt har några heller... Så dem sprang runt därinne medan jag kollade. Dem är så goa i den butiken och man känner sig alltid så välkommen!

När vi ändå var på stan (idag igen hehe) så köpte jag med lunch hem från Matbar till oss. På menyn fanns tryffelrisotto med sparris. Och det var riktigt god! Tjejerna åt som bara den haha. Så tyst vi matbordet. Kan inte minnas senast det var det.

Nu sover tjejerna och Espen borde komma hem om en liten stund här. Tjejerna sover alltid denna tiden så Sebbe som har sitt jobb nära brukar hämta och skjutsa hem honom. Så himla smidigt! Så nu sitter jag här, efter att ha krupit på alla fyra och torkat upp diverse riskorn och kladd, med en kaffe och kakor och har öppnat upp ut för att få lite frisk luft och höra fåglarna som kvittrar. Vattnar gräsmattan igen efter några dagar med regn. Imorgon firar vi andra veckan med gräsmatta. Sedan ska vi vattna i en vecka till. Lika bra att vara på den säkra sidan eller hur!

Och just det! Strax får vi en rolig leverans från IKEA😍

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
"Från" ska det såklart stå men sidan tillåter mig inte att redigera😅
nouw.com/thelisalarsson
Emelie
,
Visst tajmar det alltid med sömn/hämtning! Jesper brukade få ta det på lunchen ofta med (flytta sin lunchrast lite...) Men nu är det lite fördel med permitteringen att G kan sova gott och bara en av oss åka och hämta 😊
thelisalarsson
thelisalarsson,
Men vad smidigt!!☺️
nouw.com/thelisalarsson