Touchdown Reykjavik

Imorse kom vi fram till Island! Våra rum var inte redo så vi gick och käkade och kikade på stan en sväng.

Vi bor väldigt centralt och gick bara några meter Egill Jacobsen. Där fanns en massa smarrig mat att välja på. Vi ligger två timmar tillbaka här så för oss var det nästan lunch men eftersom klockan var 10 så blev ju då brunch perfekt!

Espen som var en ängel hela flygresan skulle absolut inte äta sina goda pannkakor... Han lekte med sina 100 bilar istället han.

Yum yum yum. Önskar det fanns liknande ställen där jag bor hemma! Pannkakorna var gudomliga och jag tog dem med rostade pekannötter och lönnsirap.

Maria, Billy och Alice.

Nu har jag vilat en stund på rummet. VI fick ett rum med världens minsta säng så vi ska byta men fick ett rum först imorgon. Espen sover med oss och det känns sådär i 160-säng med en stor mage också. Var helt slut efter resan så bröt mer eller mindre ihop pga det:))) Haha japp så kan det vara ibland. Sebbe och Espen gick precis ner lite för att ta något gott att dricka. Klockan 18 har vi bord på en restaurang som heter Road House. Så ska fräscha upp mig lite och så får vi se vad kvällen bjuder på. Vår buss hämtar oss imorgon kl 9 för en 8 h utflykt till vad jag tror kallas "Gyllene cirkeln". Så vi blir nog inte så sena ikväll om vi ska orka upp till det och hinna med frulle osv😉

Och här går vi och småfryser pga heeeelt andra grader än i Sverige 😂 Så jäkla gött och det får mig att längta efter hösten!

Gillar

Kommentarer