Tidig middag i Marbella

God morgon kära ni!
Igår anlände vi till Malaga strax efter 15. Flygresan gick hur bra som helst. Den tog 3.45h och Espen sov i en av dem. Sebbe lyckades få honom att somna i sitt knä strax efter vi lyft.

Det enda lilla krånglet som uppstod på planet var när vid lille landa och Espen behövde ha sitt bälte på sig. Men det gick bra till slut och han tyckte landningen var rolig! När vi kom fram satte vi upp hans resevagn vi hade som handbagage med en gång. Det var en ganska stor flygplats. Väskorna kom nästan direkt och sedan gick vi ut för att hitta vår skjuta till hotellet! Tog typ 40 min med bil så det gick smidigt.

När vi kom till vårt rum packade vi upp allt och tig sedan en promenad för att förstå hotellet lite. Det är superfint verkligen. Och har en jättestor kids club som ör som en hel förskola med en massa olika rum och så. Hotellet till ytan är inte så stort som jag trodde men det är bara skönt. Den har typ fem olika restauranger. Varav en vi testade igår kväll. Var såååå hungrig!!

Vi bokade bord på MC Café. Där åt Espen en supergod pizza, jag åt en pasta med tomat och chili och Sebbe fick efter många om och men sitt kött haha. Lite roligt ändå. Han beställde kött och pommes och servitrisen pekade till och med på menyn för att förtydliga. Sedan kommer det en hel bläckfisk på en tallrik och Sebbe fick panik haha. Vi äter ju inte fisk och skaldjur hehe. Men det hade såklart blivit lite fel och han fick sin mat till slut. Som var supergod!

Jag hann nästan äta upp min mat innan Sebbes kom så jag åt hela min pasta samt lite av Espens pizza hehe. Men såklart fanns det lite plats för dessert😉 dock beställde jag en frukttallrik som var superfräsch! Hade nog dött om jag åt en smarrig chokladfondant som Sebbe gjorde. Norpade såklart av den också hehe. Sedan rullade vi hem mätta och belåtna. Vi damp i säng strax efter tio och det var så skönt att sova!

Nu ska vi vakna till lite här och gå och äta frukost snart! Hoppas att den är nice! Det är faktiskt lite kallt här. Packade bara en tunn jacka och en massa klänningar. Hade behövt en stickad tröja typ. Kanske kan inhandla en tröja idag. Vi lägger oss nog inte vid poolen med en gång iallafall! Vi ska kolla in hotellet bredvid som hör ihop med vårt. Där får vi vara hur mycket vi vill också tydligen. Sebastian syster och hennes kille bodde där förra veckan och sa att restaurangerna var superbra!

Hotellet är verkligen som en enda stor trädgård. Finns blommor och träd överallt som en djungel. Detta var precis vid restaurangen vi åt på igår.

Och där innanför satt vi igår! Supermysigt!

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Fina bilder! 😊
nouw.com/gcamillas
thelisalarsson
thelisalarsson,