That dream dress

Inlägget innehåller en annonslänk.

Alltså jag är såååå glad att jag äntligen köpte denna blåsa! Varit i butik och känt och klämt men tänkt att det är onödigt eftersom jag är gravid. Köpte en del finare klänningar i större storlek me Espen i magen och mycket av det sitter inte så fint nu nämligen.... MEN jag tror att det inte blir något problem denna gång. Jag köpte L som jag alltid har från detta märke. Känner mig sååå fin! Hade ju den i lördags och ska ha den på bröllopsfest i början av september.

Klänningen hittas här(klick)

Vet inte varför men tror gång på gång att det är onsdag och att en rörmokare ska komma?? Men det är ju imorgon! Är så sjuuukt trött idag. Hade svårt att somna, vred och vände mig hela natten och magen är så sjukt i vägen plus att det hugger till långt ner i magen när jag sträcker på mig. Just nu går det bra men känner på mig att jag kommer dippa rejält i mitten av dagen. Jennifer och Leona kommer en sväng nu på förmiddagen. Båda barnen är förkylda men jag hoppas vi kan vara ute en del ändå då det är fint väder!

OCH nu väntar jag på en leverans!!! Om allt är med ska bebisarnas spjälsängar komma plus ett nytt skötbord😍 Hoppas hoppas att han som kommer är snäll och hjälper mig upp till dörren med paketen. Preggo och ensam med tre ganska stora möbler/paket känns sådär....

Gillar

Kommentarer

tovelarsson
tovelarsson,
Wow vad fin du är!!
nouw.com/tovelarsson
thelisalarsson
thelisalarsson,
Men åh, tack❤️
nouw.com/thelisalarsson
Ida,
Så himla fin klänning!! Passar dig verkligen 😊
onlyonewaytogo.blogg.se
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack snälla du!!☺️
nouw.com/thelisalarsson