Sunday again

Ännu en vecka har passerat och jag säger det varje dag men tiden går fasen för fort!! Igår var vi på utflykt i Lidköping och det var riktigt härligt! På kvällen fick vi supergod mat och sällskap hos Sebbes föräldrar. Kidsen lekte heeeela kvällen utan en enda tår haha! Så skönt! Dem är ju som syskon ungefär med 4 monader emellan sig och denna åldern är ju som den är😉 Iallafall supermysigt att se dem leka så fint ihop!

Imorse gjorde Sebbe pannkaksfrukost här hemma. Så sjukt goda! Nu är dem och badar på badhuset och har lite grabbhäng så att denna mamma kan få vila lite i lugn och ro. Har varit iväg och skickat samt hämtat ett paket precis. Har sjukt mycket sammandragningar så ska nog mest pilla med bloggen här nu och sedan lägga mig tillrätta och läsa i min bok lite. Typ det enda jag känner mig helt avslappnad av nu för tiden. Ikväll ska vi iväg igen till mina föräldrar så skönt att ta en liten paus emellan allt. Som jag nämnt tidigare så har jag verkligen inte samma energi längre så blir det en utflykt hit och dit eller liknande så blir jag heeelt matt. Kan få känslan av att kroppen bara ska smälta ner i golvet typ haha.

OM jag orkar idag så skulle jag vilja sätta igång med att pyssla ihop vagnsmyckena till tjejerna. Har ju köpt garn och grejer. Även grävt fram våfflat tyg som blivit över när jag sytt badrockar. Tänkte göra badlakan med huva till tjejerna av dessa! Damma av symaskinen lite! I vintras köpte jag en begagnad symaskin som jag är så nöjd med. Men det har inte blivit mycket sytt senaste månaderna tyvärr. Borde nog passa på innan tjejerna kommer för då blir det nog inte mycket gjort heller😜 Här(klick) och här(klick) finns två saker jag lyckades sy senast! Så härligt när man väl skapat något själv. Önskar jag kunde sticka också. Men det lämnar jag åt min mamma haha. Hon är grym!

Gillar

Kommentarer

ebbanordqvist
ebbanordqvist,
thelisalarsson
thelisalarsson,
lindaaeklund
lindaaeklund,
Pannkaksfrukost är bland det säga med helger😍🙏🏻
nouw.com/lindaaeklund
thelisalarsson
thelisalarsson,
Eller hur😍👌🏽
nouw.com/thelisalarsson