Resumé från veckan som varit och planer inför kommande vecka

Innehåller affiliate-länkar

Lånade listan från @isabylund 😘

MÅENDE: Veckan som varit tycker jag att jag mått sjukt bra! Alltså verkligen! Gör mig riktigt glad. Jag har inte haft så onödigt ont någonstans, inte heller varit sådär sjukt trött och bara varit på allmänt bra humör!

ROLIGA: Att det varit överlag bra väder och att vi lyckats vara utomhus ganska mycket! Plus att vi hittat på en del som gjort att dagarna gått fort.

TRÅKIGA: Att jag i slutet av veckan känt av foglossning rejält. Typ att jag inte kan ta mig upp ur soffan eller gå normalt. Wow alltså... Inte riktigt fått in VAD som gör att det blir värre än dock. Men just nu har jag inte så ont av det och hoppas jag slipper för mycket ont sista tiden.

KÖP: Dels har jag unnat mig detta superfina kuddfodral till vår soffa. Alltså wow vilken kvalité!! Så mjukt och skönt! Och så har vi köpt julklapparna till Espen redan! Hur skönt?!

OTIPPADE: Att jag gick hela veckan utan att äta något sött??! Känner mig väldigt duktig. Hade knappt något sug ändå. Trodde det skulle vara mycket värre. DOCK ska jag erkänna en sak... Att i lördags kände jag liksom "Fan vad tråkigt livet är utan att unna sig". Så vi sa att på helgen så måste man få ta nåt gottigt. Vi delade tex på blåbärspaj igår när vi fikade på stan samt så åt jag en glass på kvällen. Men annars har jag faktiskt ätit yoghurt med jordgubbar och granola. SÅ jag är väldigt nöjd ändå! Men nu börjar fem dagar igen då inget sådant ska slinka ner.

TANKE: Att jag, som jag skrev i ett tidigare inlägg, känt en stor tacksamhet till att det varit lite vardagsgnabb här hemma. Nu gäller det att försöka mota den där vardagsirritationen som lätt uppstår i ett förhållande efter en lång dag osv.

MÅLTID: Den bästa var nog ändå när Sebbe lagade bolognese igår!

ENERGIKICK: Kom nog när vi var barnfria i fredags och at det inte var några måsten eller stress morgonen efter.


Veckans planer

Måndag

Idag ska jag till MVC och titta så att kidsen växer. Så skönt att jag går varannan vecka då jag blir lite nervös nu i slutet. Lättad varje gång dem hittar hjärtljuden. Efter det ska vi skynda oss hem för att få i oss lite lunch för att sedan styra bilen mot bilverkstaden och byta till vinterdäck.

Tisdag

Imorgon ska jag försöka titta på vinterkläder till Espen. Blir nog från Polarn o Pyret ändå. Trivts superbra med dessa kläder. Kan hända att vi bara behöver vinterjacka då hans termobyxor kan passa denna vintern också. Ska testa dem sen! Men behöver ny varm krage, vattentäta handskar och nya skor. Funderar på ett par kängor från Kavat och kanske fodrade gummistövlar. Någon som har erfarenhet av dessa?

Tänker mig typ dessa och dessa! Espen har ju inte baby-storlek längre utan går lös på storlek 28 så priserna stiger nu😂

Onsdag

Inga direkta planer. Försöka få klart BB-väskan. Men det är lite svårt när man behöver packa ner vissa saker som jag använder nu liksom. Men ska köpa lite gotte tror jag och ha i väskan. ��ven fast jag inte ska "kämpa" ut ungen på samma sätt som vid vaginal förlossning kan det ju vara nice med en kexchoklad efteråt! Vi fick även en superbra present av Sebbes föräldrar till bebisarna i form av presentkort på Babyproffsen. Vi var där igår och rekade lite. Och vi behöver faktiskt en del extra saker så ska kanske åka och köpa dessa.

Torsdag

Alltså det är ju nästan lite pinsamt att skriva veckoplaner. Jag har inte alls mycket planerat denna vecka. Eller har inte haft det dem senaste veckorna heller haha. Men tiden försvinner ändå! Antagligen kommer jag göra ett städ här hemma på torsdag. Badrummen osv samt byta sängkläder!

Fredag- lördag - söndag

Inga planer än här heller! Så skönt att ta dagarna som dem kommer nu när jag inte är lika portabel hehe.

Gillar

Kommentarer

mayajonsson
mayajonsson,
Jätteroligt inlägg att läsa!
nouw.com/mayajonsson
thelisalarsson
thelisalarsson,
Vad roligt att du tycker det💛☀️
nouw.com/thelisalarsson
linn_storm
linn_storm,
Låter som en mysig vecka ❤
nouw.com/linn_storm
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja men faktiskt!!❤️
nouw.com/thelisalarsson
Emelie
,
Mina barn har de fodrade gummipjuksen (och vi använder dem utan foder med en mjuk sula på sommaren) - SUPERBRA! Och vinterskorna har de både haft några år, de är lika bra som Superfits och Vikings! 😊
thelisalarsson
thelisalarsson,
Åh tack för feedback😍 stövlarna framförallt såg så mysiga ut med fodret. Kanon att man kan använda dem på sommaren också! Visste jag inte! Hopps dem finns i butik i skövde🙌🏼
nouw.com/thelisalarsson
isabylund
isabylund,
Haha exakt så känner jag när jag skriver mina veckoplaneringar! Klämmer fram något för att kunna fylla i annat än jobb, typ "då ska jag handla bröd" 😉 Helt sjukt också att du inte åt något sött på hela veckan?! Wtff, hur klarade du dig? :O
nouw.com/isabylund
thelisalarsson
thelisalarsson,
Haha skönt då känner inte bara jag pressen över att ha en innehållsrik vecka alla gånger då😘 Ne men alltså jag är förvånad själv?! Men verkligen inte haft ont av det! Ätit mycket god frukt och typ yoghurt med granola osv om jag känt att jag behövt nåt i handen haha. Typ som en rökare som saknar att hålla en cigg😂 men jag behöver nåt att äta...
nouw.com/thelisalarsson