Restaurangbesök med la familia

Hallå där ute i stugorna! Har er lördag behandlat er väl? Kvällen kanske inte ens startat än för vissa?

Jag har haft en härlig slapp dag. Städat en massa här hemma, bäddat rent och rensat min garderob. Herregud vilket jobb alltså! Lagt ut en massa fina grejer till superbilliga priser på min instagram som du kan hitta här(KLICK). Kolla in min story som jag sparat under "Bloppis" på min profil.

När Sebbe kom från jobbet käkade vi Burger King i vår trädgård hehe. Gott men varit mätt enda sedan dess... Sedan gick dem och kollade på fotboll och jag tog den lilla, snabba bilen till Skara för att säga hej till mamma och lämna en klänning som en tjej köpte från min bloppis. Sedan kom min syster hem så då åkte vi en sväng också och det var roligt! Nu sitter vi i soffan och myser och grubblar över husbygge. Espen ser på Blaze och leker med sina bilar.

Vad jag egentligen skulle komma fram till i detta inlägg var att vi tre var ute och åt på Sällskapet här i Skövde igår. Riktigt mysigt och det var fullt med folk. Märks att sommaren är på g och det är roligt! Jag beställde kalv som var supergod. Fick en massa fina mini-rödbetor till men tyvärr var dem ganska hårda. Men det var gott ändå!

Espen smaskade på en massa goda pommes och Sebbe fick in oxfilé som också var supergod. Smakade ganska mycket av den hehe. Mums!

Och desserterna var det ju inget fel på heller som du kanske ser;) Espen gick och pekade ut kakor i deras konditoridisk den lille rackarn haha. Dammsugare smaskade han på såklart. Det var vår fredagskväll det! Den avslutade vi med serien Advokaten i soffan. Någon som sett?

Gillar

Kommentarer