Prinsesstårta och en tidig födelsedagspresent

God morgon i värmen!

I Skövde är det varmt iallafall! Har sovit hyfsat inatt måste jag ändå påstå. Espen har väckt mig en gång bara för att be om vatten men det är jag van vid nu så har alltid bunkrat upp med vatten bredvid sängen, smart som man är!

Igår kom Julia förbi, hon bor i Stockholm annars men är hemma på semester. Jättemysigt för mig! Jag köpte prinsesstårta som vi mumsade på utomhus i skuggan.

Och så kom hon med en tidig födelsedagspresent❤ Det var att hon och tjejerna ska skänka pengar till min födelsedagsinsamling på Facebook som alla gärna får kika in på här!! Skulle vara sååå kul att uppnå målet😍❤ Var lite sent ute och är verkligen tacksam för alla bidrag!

Fick även två stycken palletblads-bebisar som Julia odlat själv. Är sååå svårt att få tag i och har velat ha megalänge så blev så, så, så glad😍 TACK Ylva och Julia!!

Fredag idag annars! Vad gör ni? Har ni semester eller sliter ni på jobbet? ikväll kommer iallafall svärmarna hit och Sebbes syster och co. Jag fyller år på onsdag men vi åker ju till Island dagen efter så vi bestämde för att fira lite smått ikväll. Jag ska handla men först bestämma vad fasen jag ska laga😖 Är inte sugen på nåt i denna värmen... Haha jäkla "what are we doing for dinner"-stress som vi har varje dag.... Men jag kommer väl på nåt! Funderar på att köpa tårta eller göra nåt med rabarber och glass. Mums! Men vi får väl se!


Ha det gött sålänge!❤

Gillar

Kommentarer

gcamillas
gcamillas,
Så gott med prinsesstårta! Jag hoppas att du får en fin dag 😊
nouw.com/gcamillas
thelisalarsson
thelisalarsson,
Så gott! detsamma goding😘
nouw.com/thelisalarsson
thereselinoubli
thereselinoubli,
Mums med prinsesstårta, nästan omöjligt att siva bra i denna värme.
nouw.com/thereselinoubli
thelisalarsson
thelisalarsson,
Så jäkla gott! Skulle kunna tänka mig en bit till frukost nu haha... Ja blä det är verkligen det. Skulle köpa en AC men dem var slut i hela Skövde?
nouw.com/thelisalarsson
IP: 82.99.3.229