Plock i smått och gottDessa blev riktigt smarriga! Köpte färdiga små "skålar" och blandade ihop creme fraiche, citronsaft, hackad gräslök, rödlök och dill. Sen klickade jag i massan i skålen och klickade sist på löjrom och toppade med dill. Festligt!
Alkoholfritt avslutades året och så ska det fortsätta ! Iallafall för min del. Och du, tänk inte ens tanken om jag är gravid.😉Har bara aktivt valt att inte dricka alkohol. Får liksom inte ut något av det. Ett glas champagne kanske slinker ner som vid 12-slaget på nyår när något ska firas men annars tar jag gärna ett glas alkoholfritt!☺️
Innan det nya året inleddes festade vi till det en sketen mitt-i-veckan-dag på allt detta. Sebbe kallade det för vegansk afton men som ni ser var han väldigt ironisk då det blev kanske lite väl mycket kött osv hehe. Men det var gott och vi kände oss väl förtjänta av denna måltid. Vi såg på en ny serie på TV4-play som heter Younger. Samma skapare som Sex and the city. En väldigt lättsam men rolig serie. Tyckte jag. Inte Sebbe hehe. Men han offrade sig!
Vad händer idag då? Jag ska lämna urinprov då jag misstänker urinvägsinfektion. Fy fan vad dåligt jag mådde igår kväll. Men är tacksam över att jag efter alvedon och Ipren fick sova hela natten! Om det inte blir värre senare idag ska jag och mamma köpa typ till gardiner till vardagsrummet här hemma. Vita skira vill jag ha! 
-Blir så himla glad när ni trycker på det lilla hjärtat❤️ -

Gillar

Kommentarer