One more pastaIgår var det en lite hetsig dag. Klockan 8 åkte jag till mamma i Skara och åt frukost, sedan fick jag tid hos naprapaten i Skövde klockan 11 så vi fick slänga oss iväg hem igen. Efter det var jag helt mör efter att ha blivit käckt i och knådad. När jag skulle leta upp mamma och Espen på stan sprang jag in till Agnes på salongen och pratade lite snabbt med henne<3 Världens finaste tjej!
När vi sagt hejdå till mamma gick jag och Espen hem. Han somnade och jag drog in vagnen i hallen och la mig och blundade i 20 minuter. Jag var helt jäkla slut.. Egentligen skulle jag och Jennifer ta en promenad men jag pallade verkligen inte. Hon och Leona kom till oss istället. När vi hade druckit lite kaffe åkte vi till ÖB i jakt på schampoo. Vi åkte även förbi grabbarna på jobbet och hälsade på dem. Dem skulle ha styrelsemöte efter jobbet så barnen skulle somna innan dem hann hem.
Jag och Jennifer åkte hem till henne och gjorde pasta med chili, vitlök, olivolja och tomater. MUMS! Det var mysigt att slippa sitta hemma själva. Så vi drack ite vin och åt gott tills Espen gnuggade sig i ögonen. Då gick vi hem och nattade lilla bubbisen.


Gillar

Kommentarer