Nya storlekar
Helt sjukt vad dem små fötterna växer! Tänkt länge nu att jag ska köpa lite nya strumpor till mini och idag slog jag till! Var på banken idag med Sebastian för att fixa ett sätt att spara pengar till Espen. Så nu kan vi äntligen spara till honom till framtiden! Sa till Sebbe att jag ville tröstshoppa kläder till Espen för att det var så tråkigt väder hehe. Fick jag inte dock. Men det blev strumpor iaf...

Idag har det varit en riktigt grå och tråkig dag. Gick upp vid 7 och matade lillen, åt två kokta ägg och drack en kopp kaffe. Sen var kl 10 helt plötsligt och Espen blev hungrig igen. Där sitter jag i ett linne utan bh med tuttarna hängandes till golvet, håret åt alla håll och en unge i armen med flaska i munnen. Tro fan det ska knacka på dörren?? Blev typ livrädd. När man inte bestämt besök och så knackar det på dörren. Hasade mig upp ur soffan och halvvägs till dörren öppnas den och så klampar min mamma och syster in. Haha jaha hej på er liksom! Så dem hjälpte mig att passa Espen så att jag kunde handla i lugn och ro. Alltså är det inte rätt sjukt att två paket ersättning och två paket blöjor går på 400 spänn?? Ah helt sjukt.

Efter att jag handlat så åt vi gyros pita hemma här och världens godaste citronmaräng!!! Alltså så himla god. Skulle kunna leva på det.

Nu är Sebbe och Espen på fotboll och jag ska fortsätta med maten. Ikväll blir det långkok på högrev Asian style med syrade grönsaker och annat gott!

Ha de!

Gillar

Kommentarer