Ny hudvård!

Innehåller affiliate-länkar

Jag har ju beklagat mig över att min hudvårdsrutin är lika med 0 typ... MEN i födelsedagspresent fick jag både produkter och bidrag till att köpa så nu är jag så gott som kittad! Har inte alla produkter med på bild dock... Men skriver en lista på vad allt är osv under denna bild! Sätter i den ordningen jag använder dem i🌸

Rengöring - Calm Nourishing Cleanser från Paula's Choice

En rengöring som som är mild och tar bort en vardagssmink! Sånt gillar ju jag. Känner mig lurad när man behöver köpa en "pre-cleanse" helt ärligt. Visst kör man tyngre smink kan jag förstå. Denna gillar jag extra för man blir inte stram i ansiktet efter liksom. Den luktar inget och för första gången känns det som en bra grej?? Att den inte ska irritera eller så. Tummen upp!

Du hittar den här!

Jojobaolja

Finns i många olika märken men jag köpte en från Maria Åkerberg. Denna tänker jag ha och massera in i ansiktet om jag tex har en tyngre make up för att sedan avsluta med rengöringen ovan. Den är även skön att smörja över natten eller om du har torra armbågar osv. Varför inte några droppar i badet?!

Du hittar den här!

Daily Microfoliant Peeling Dermalogica

En peeling i torr pulverform som man adderar vatten till. Man blir så mjuk och den känns lagom grov så den inte exfolierar för mycket och förstör huden! Önskade mig denna i födelsedagspresent och är så glad att jag fick den! Den är grym!

Du hittar den här!

EDIT!!! GLÖMDE JU DENNA! Morning Glow Pads Exuviance

Jag glömde ju helt att skriva upp dessa pads!! Dessa ger sån flow och luktar så gott. Tar den på morgonen efter rengöring och innan alla krämer! KÖP alltså. Så bra. Fick tips av min kompis som jag fick den av att man kan klippa padsen på hälften. Så räcker dem ju dubbelt så länge! Jag tycker verkligen det räcker med en halv!

Du hittar den här!

Filorga NCEF-Essence Supreme Multi-Corection Lotion

Detta är en lätt lotion man tar innan serum och kräm för att återfukta EXTRA. Ge all fukt extra fart liksom. LOVE IT. Nej men det finns nog ingen produkt som luktar godare heller. Yum! Köpte denna efter Maja Nilsson Lindelöf tipsade om den. Och vem vill inte ha hennes flow liksom??

Du hittar den här!

Klairs Midnight Blue Calming Cream

Blev rekommenderad denna krämen för återfuktning och lugnande egenskaper. Har tagit denna över natt än så länge och den återfuktar rejält! Även denna är utan doft och känns väldigt skonsam! I like! Deras produkter känns väldigt lyxiga!

Du hittar den här!

Epionce Medical Barrier Cream

En kräm som ska läka och förebygga tex eksem. Och jag är så sjukt fnasig på mina näsvingar att jag blir tokig ska nu testa denna. Tagit den två nätter än så länge och jag uppfattar mig redan mycket mindre flagigt där. Yey!

Du hittar den här!

Biotherm Aquasource Gel

En dagkräm i gelform. Känns lite uppfräschade såhär på sommaren inte sant? Nåt liiite lättare på ansiktet liksom. Jag kör denna som dag och nattkräm. Luktar gott gör den med! Tips, jag köpte den med 50 % rabatt just nu på Kicks!

Du hittar den här!

Och där var min dagliga rutin slut för denna gången!! Hoppas du kan hitta något guldkorn! Jag gillar dem allihop😍

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Roligt med lite nya hudvårdsprodukter! 😊
nouw.com/blubbbeauty
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja verkligen! Mitt ansikte behövde det😅👌🏽
nouw.com/thelisalarsson