Ny bok och rädslor hos barn

Godmorgon!
Vaknade av Sebbes klocka. Kunde till slut inte somna om så gick ner och hämtade boken jag köpte igår och ett glas vatten. Detta är fjärde boken av Simona Ahrnstedt jag läser. Varav detta är den tredje boken av tre som hör ihop. Dem hör inte ihop såpass att man måste läsa allihopa. Men tycker ändå att man ska det😉 Dem är roliga, romantiska och har lite snusk också haha😏 Väldigt lättlästa och lättsamma! Vilket är bra för mig som inte har så mycket tid till att läsa egentligen. Då är det viktigaste läslusten och inte att det måste vara något avancerat! Så hett tips! Om nån bor i närheten så har jag pockets att låna ut! 


Läste även ut boken ”Ett hov av taggar och rosor” av Sarah J Maas på semestern. Älskar hennes Glastronen-serie. Fantasy för unga vuxna. Det var dem första böckerna jag började läsa efter Espen. Dem som verkligen fick mig att hitta läslusten. Det tråkiga nu är bara att översättningen till svenska ges ut förbannat långsamt haha. Väntar på den femte boken som kommer i augusti om jag inte minns fel! Tar alltid hjälp av dem på Akademibokhandeln. Dem kommer med riktigt bra tips.

Espen sover som en stock! Tänkte att vi skulle komma in i våra gamla rutiner efter semestern. Han sover vanligtvis inte på dagarna längre och kan sedan nattas mellan 19-20. Vilket gick jättebra igår! Vi grillade och lagade mat ihop jag och Sebastian och dukade mysigt utomhus. Temperaturen igår kväll var ju alldeles perfekt☀️😍 Sedan plockade vi undan allt, satte på diskmaskinen och skulle se på Robinson. Tog även två flugor i en smäll och strök den förbannade resetvätten också. Men mitt i Robinson vaknar Espen ledsen. Och vill ner från sängen hela tiden. Så han fick följa med ner helt enkelt. Och allt gick bra liksom. När vi sedan borstade tänderna hade en nattfjäril tagit sig in. Sebastian hatar kryp så han skrek till haha. Vilket i sin tur gjorde Espen jätterädd och så fort den visade sig så fick han panik. När vi låg i sängen så satte han sig upp och blev ledsen och ängslig och sa ”Myyja” hela tiden. Vilket är hans samlingsord för alla kryp just nu. Och så höll det på så en timma. Kan så små barn vara rädda för sånt?? Det kändes som att han trodde att fjärilen var på honom om och om igen :/

Gillar

Kommentarer