Morotskaka + lite klagande

Åh herregud, det var på håret att jag hann till vårdcentralen idag. Eller jag hann, men det var sååå mycket folk att jag inte kom fram att anmäla mig förrän efter min tid. Fick snällt hoppa emellan som tur var. Kände att jag kan bara inte ha plåstrat sönder mig med bedövning och sedan missa min tid?! I väntan höll jag på att bajsa på mig och spy som jag förfärade haha. Usch satt och svettades och huttrade. Men gick väldigt bra med plåstren! Sticket kändes inte alls. Pirrade lite i fingrarna bara.

Efter blodprovet så åkte vi till jobbet med lite blommor jag planerat om och som repat sig. Espen fick kramas med sin pappa lite och efter det åkte vi och köpte lite mer uteblommor! Nu känns det lite trevligare på vår uteplats. Finns ju dock inte så mycket att välja på nu dock... Men fram tills att det blir varmare nätter får det vara såhär nu! Hellre det än tomma krukor. Lämnade även tillbaka en skjorta från Gina som var för liten. Väl inne på Elins Esplanad så köpte vi med oss lunch också. Espen fick köttbullar i gräddsås och jag tog kycklingspett med klyftpotatis och tzatsiki. Mums! Espen åt upp varenda smula när vi kom hem.

Efter allt planterande så var jag helt slut. Orkade inte vara ute i blåsten mer så föreslog att vi skulle baka morotskaka och det gick Espen med på ;) Den blev riktigt smarrig! Usch efter lunch så blir jag så förbaskat trött alltså. Tycker att dessa timmar fram till Espens nattning har varit lite svåra att fylla ut det senaste. Borde såklart hitta på saker men tröttheten slår käppar i hjulet och det blir lite av en ond cirkel. Hoppas det vänder snart! Är ofta ensam med Espen fram till tidigast 19 varje dag nästan. Varje gång Sebbe slutar 16.30 så ska han iväg på träning så vi säger hej i typ 2 minuter och Espen blir ledsen för att pappa går igen. Men vad ska man göra liksom. Jag tänker INTE var en såndär missunnsam person. Tycker att man måste få göra saker på håll som att träna eller träffa vänner osv. Dels för att man inte ska bli bittra på varandra och för att jag tror det behövs bara! Det borde jag med haha men just nu har inte jag en sådan aktivitet tyvärr. Så är sjukt uttråkad och allt känns lite som ett hamsterhjul. Ska bli bättre på att ta hjälp någon gång i veckan så kan jag göra vad jag känner för då. Vare sig det är att slänga sig i soffan eller ta en löptur. Skoja jag menar promenad haha. Varför försöker jag ens haha! Espen ska faktiskt till sin farmor i veckan en stund. Han har frågat efter henne varje dag så så fick det bli!


Där fick jag spy av mig lite:))) Nu blir det snart dusch och bad och sedan kvällsmat!

Gillar

Kommentarer

viktorhognas,
Mums för morotskaka, aningen sugen man blev 😊
www.nouw.com/viktorhognas
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja men eller hur! 😊
nouw.com/thelisalarsson
Emelie
,
Ååh morotskaka! 😊

kan känna igen mig - önskar att jag hade mer ork för att skaffa mig en ”utanför hemmet hobby” .. Men men. om 15år när barnen inte måste köras till allt och alla så kanske... 😉
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ne det är väl ingen ovanlig känsla tyvärr😅 jag har ju inte ens kommit till skjutsandet än! Vi får klura på våra hobbys helt enkelt. Det viktigaste är ju att man är nöjd med sin tillvaro vare sig man har en hobby eller inte😘
nouw.com/thelisalarsson