Min riktigt dåliga dag


Såååååå igår förmiddag trodde jag att jag blivit magsjuk. Gjorde allt utom att kräkas. Ja ni fattar. Mådde ändå bra för övrigt. Men magkramper kom och gick. Tänkte "Jag mår bättre imorgon". Jag har legat i soffan HELA dagen och det har inte varit avslappnande alls. Espens farfar saknade bubbisen så han frågade för några dar sen om dem kunde ha honom. Kunde ju inte komma mer lägligt. Jag har iallafall sett solskenet från fönstret.

Har haft telefonkontakt med 1177 som den hypokondrikern jag är. Ris och kokta morötter sa dem.. Alltså USCH. Var tvungen att muntra upp mig själv så köpte en "Happitude-tröja" med texten "Hot Mama". Därav min fina plånbok i bilden.


Sedan kom Sebbe hem från jobbet och gjorde laktosfria pannkakor till mig<3 Han åt dem med sylt och frukt och jag fick äta dem naturella... GAH. JAG. HATAR. MIN. MAGE. Hade hellre varit magsjuk än detta. Ena stunden har jag inte alls ont. Behöver bara gå på toa nån gång i timmen. Sen får jag kramper som känns som fucking förlossningsvärkar. Men sen på nån minut är den borta... Jag antar att det är den där shoten jag gjorde för några dagar sen. Men SNÄLLA bli bra nu då. Vill inte ha diarré en tredje dag. Mina läppar är redan helt uttorkade... Hoppas innerligt att jag slipper fler kramper idag. Kommer en till ringer jag ambulans. GAH

Sebastian har åkt till Skara för att äta middag med hans familj. Usch grät flera gånger för att jag vill ha bubbis hos mig och vill inte vara själv... Men men här sitter jag och kollar på sista säsongen av Sex and the city(började på säsong 4). Vill egentligen ha myskväll med choklad och chips men eftersom min kropp bara är mottaglig för vatten och blåbärssoppa just nu så sparar jag det till min livs sista måltid då. Skitmage.

Perfekt läsning för inför lördagskvällen va?;)

Gillar

Kommentarer