Min förmiddag i bilder


Startade dagen med frukost och sedan en kopp te i soffan framför tv:n medan Espen lekte. Sååå skönt att få slappa lite ibland!!

Sedan la sig Espen och somnade rakt upp och ner i soffan...

Så jag passade på att uträtta lite uppgifter hemma. Ställde typ alla växter på nedervåningen i duschen så att damm försvann samt att dem fick sig en rejäl slurk.Det första jag gjorde när vi steg upp imorse var att slänga våra sängkläder i tvätten. Är ju måndag igen och då är det dags att bädda nytt!
När vi ändå var på övervåningen så passade jag på att städa badrummet. Du vet sånt där som är så skoj, typ göra rent golvbrunnen, skura hela duschutrymmet osv;) Men rent blev det och det var skönt! Skulle behöva skura golvena i hela huset men det är lite svårt med en liten som springer runt..

När vi var klara med detta och Espen började tröttna på att vara inne tog vi bilen till växthuset, sedan till jobbet för att hälsa på Sebastian och till sist åkte vi till ica och handlade toalettpapper, mjölk och sånt där man inte klarar sig utan. 700 spänn fifan... Sedan åkte vi hem och åt pyttipanna och stekt ägg!

Sedan la sig Espen i soffan och däckade igen då.. Så vad skulle jag göra då? Jo jag har tvättat två maskiner till samt strykt tvätt som hängt i tvättstugan i en och en halv vecka hehe... Bad egentligen Sebbe göra det igår då jag var borta nästan hela dagen. Men ni vet killar.. Dem hinner knappt med att ta hand om ett barn så förväntade mig att den skulle hänga kvar;)

Och anledningen till att jag åkte till Växthuset var att jag ville ha en till kruka. Så nu har jag två av denna vackra kruka! Är så trött på vitt, vitt, vitt. Vill ha lite värme! Terracotta är ju perfekt! Växten jag planterade över har stått i förrådsfönstret och gömt sig då den krukan den stod i var så tråkig. Men nu får den se människor igen! Hoppas den blommar snart också. Det är en såndär som har en stor rosa hängande blomma!
Gillar

Kommentarer