Min dag bilder


Skulle egentligen på utflykt idag men den blev inställd tyvärr. Istället åkte jag och Espen och handlade på jobbet och när vi kom hem var han redo för att sova lite så då tog vi en snabb promenad. Han sov sedan i vagnen i nästan två timmar?! Jag gjorde toast och slängde mig i soffan, så jäkla gött. Svårt att slappna av helt men det var härligt ändå.
Som den sockermissbrukaren jag är stoppade jag i mig typ halva denna struten till efterrätt också hehe...
Som om inte det vore nog så bakade jag även chokladbollar. Hon jag skulle till idag egentligen hade gjort det och jag blev så jäkla sugen så var bara tvungen. Har lärt mig av Emma och Emil hur man gör godaste chokladbollarna! För det första ska du smälta sockret och smöret ihop så det blir lite kolaaktigt och sedan ställa i kylen tills det stelnar igen. Sedan ska du mixa havregrynen så det blir mjöligare. Sedan köra efter vanligt recept men gah vad goda dem blir. Sebbe och jag har typ ätit upp alla nu haha. Sitter här i soffan och har ont i magen...
Espen har varit riktigt go och glad idag<3 Han åt frukt till efterrätt i form av hallon och physalis. Men mest hallon som du ser, physalisen var inte riktigt sketgött om man säger så. Men dem åt mamma mer än gärna;)


Middagen bestod av parmalindade potatisar, sparris, sugarsnaps och chili & vitlöks-sky. YUM! Snabbt och smidigt och inte så mycket disk. Gillart!

Haha "Min dag i bilder" borde stått "Min mat i bilder". Men var mysigt att bara vara hemma idag. Mellan allt gottigt har vi sett på flera filmer och busat en massa!

Väldigt sent inlägg men nu ska vi faktiskt gå och lägga oss. Espen har vaknat varje natt ett tag nu och då har vi lagt oss i gästsängen för att inte väckas igen när Sebbe går till jobbet. Spännande att se hur denna natten blir. Så, godnatt!Gillar

Kommentarer