Måndag och första dagen efter semestern

Hallå där!

Första dagen efter Sebbes semester! Känns faktiskt riktigt bra! Bröddegen är satt, diskmaskinen är på, likaså är tvätten, sängen har nya lakan och magarna är mätta. Life is good! Men don´t you worry, min dipp kommer nog snart😂 Och under tiden jag var i tvättstugan i sisådär 10 minuter så ringde såklart budet som skulle komma med ett paket. Ringde upp 4 gånger och fick inget svar. Nu svarade han och har redan lämnat paketet som gått tillbaka. Hur svårt ska det vara att bara ringa en extra gång eller svara i telefonen... Gahh. Fattar att det är mycket att göra men lite irriterande. Har man ett spann på att lämna mellan 7-17 så borde man faktiskt ringa en halvtimme innan. Vem fan sitter hemma och väntar mellan 7-17?? Nog om det.

PS bilderna på mig är från i lördags. Idag är det back to basic och vad jag ölskar att inte sminka mig!

Denna bild får symbolisera hur klumpig jag känner mig om natten. Det är ett projekt att vända på sig och inatt var jag uppe för kramp i benen och kissnödig. Men känner mig ändå utvilad. Natten till lördagen hade jag Espen och han vaknade flera gånger och skulle ha vatten och till slut gick vi upp halv 5. Efter ftrukosten kräktes jag för att jag var så trött. Blev helt yr och det var så skönt att Sebbe var hemma då. Han gick ut på en promenad med Espen så att jag fick sova. Somnade på stört och vaknade tre timmar senare och mådde så mycket bättre.

Imorse vaknade jag halv 8 ungefär och vände mig om för att se om Sebbe var kvar. Men icke han hade åkt till jobbet. Och ingen Espen hade gått in till oss under natten. Han somnade väldigt sent igår pga vägrade bli nattad... Men andra gången så däckade han i sin egna säng direkt.

Och här hittade jag honom. Gullunge! Vill bara att han inte ska bli ledsen om han vaknar och ser att inte mamma eller pappa sover på golvet. Men sa innan han somnade att om han vaknar så ligger mamma och pappa på deras rum och sover och att han får komma dit. "Jaaa" sa han men man vet ju inte om han förstår exakt hehe. Men iallafall skönt att han sov en hel natt utan oss därinne. Den där madrassen är skön men efter några nätter vill jag ha min egen säng😉

Snart ska jag iväg och hämta mat på Maxi. Nu är vardagen tillbaka och storhandlingen är gjord! Glömde ju att sätta smeten till tekakorna igår kväll. Den ska dra sig över natten egentligen men får väl baka ut dem ikväll istället!

Puss och kram!

Gillar

Kommentarer

thereselinoubli
thereselinoubli,
Åh så härligt det låter, skönt med semester men sååå skönt med rutiner.😍
nouw.com/thereselinoubli
thelisalarsson
thelisalarsson,
Jag håller verkligen med dig!! 😍
nouw.com/thelisalarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
underbart att ha fått så myckwr gjort! ha en fortsatt fin dag! 🌷
nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja så skönt! Känns skönt att jobba undan i början av veckan tycker jag och sedan ta det lite lugnare. Hoppas din dag var fin!💞
nouw.com/thelisalarsson