Löjromspizza för den late

Herregud vad snabbt denna helgen gick! Älskar att vädret varit på topp! Sebbe kom dock hem sjuk i fredags så han har varit ganska låg. Espen är fortfarande snuvig och hostig men inte febrig längre. Vi åker ju i övermorgon så hoppas att dem båda mår bättre snart och att jag slipper deras bacillusker.

Hur som haver så börjar vi med vad vi serverade till lördagsmyset och Eurovision! Jag köpte Fontanas färdiga pizzabottnar och gjorde en pizza med parmaskinka och en med löjrom på. Så smarrigt! Rekommenderar verkligen dessa bottnar. Finns även som fullkorn!

Drack såklart lite bubbel till min pizza ;) Tycker den alkoholfria Chapel Hill är ett riktigt kap!

Den med parmaskinka var inte tokig heller!

​Idag ska faktiskt jag och Espen till en logoped! Läste lite i den gruppen vi är med i för föräldrar med barn med LKG att många ångrade att dem inte tog deras barn dit tidigare. Att fler får besvär i äldre dar med talet osv. Så vi fick en remiss snabbt. Det är nog inget avancerat som vi kommer göra utan mer få konkreta förslag på vad jag och Sebastian ska tänka på. Ska bli spännande! Hoppas Espen är på humör då bara hehe. Han brukar sova vid den tiden. 

Annars är det tvätt, städ och packning som gäller idag!

Gillar

Kommentarer