Kylig dag i solen

Innehåller affiliate-länkar

My sunshine boys

Vi tog en tripp upp till berget tidigare idag. Där finns en stor lekplats som är superfin. Det är oftast lätt att pälsa på sitt barn men så är iallafall jag lite dålig på att ta på mig varmt själv. Och Sebbe skulle bestämt inte ha några vantar på sig. Men tur var väl det att jag tog med ett par extra samt tog på mig långkalsonger för jääääklar vad kallt det var.

Men vi kämpade på och försökte röra oss så mycket som möjligt. Vi tog även en paus med en påse gifflar😉

Är KÄR i jackan jag köpte till Espen inför vintern!! Den hittas här! Hittade ett par termobyxor till ett lite snällare pris här som jag är väldigt nöjd med. Hade jag köpt dem på Polarn hade dem kostat 699:-... Lite sura pengar såhär i dessa tider med vinterskor osv MEN fick ju sålt två overaller och tre par skor idag så fått tillbaka lite pengar iaf! Gäller ju när man letar på nätet att det ska vara rätt storlek och allt och änsålänge har inget matchat oss tyvärr.. En av tjejerna som köpte overallen skulle ha den på förskolan till sin dotter. Vi har iallafall tur än att inte behöva dubbelt upp då Espen inte börjat på förskola än.

Om du köper begagnade barnkläder, vart handlar du oftast då? Tradera? Blocket? Facebook?

Efter den lilla utflykten åkte vi till återvinningen och slängde lite skräp innan det bar av hemåt igen. Vi bestämde träff med samma sällskap från gårdagen och köpte hem thaimat från en nyöppnad "gammal" restaurang här i Skövde. Supergott och mysigt! När dem åkte hem så har vi duschat och gjort oss ordning för kvällen. Espen somnade bredvid Sebbe i soffan medan jag tog hand om lite tvätt. Så nu är det bara jag och Sebbe framför tv:n Han jobbar lite och jag bloggar. Sedan blir det clementiner och Love Island för hela slanten innan vi trillar i säng. Även fast vi fick en extra timma så är jag rätt trött!

Gillar

Kommentarer