Körsbärsknoppar

Innehåller affiliate-länkar

Det är nog första gången som mina körsbärsknoppar jag köper faktiskt blommar. Iallafall så himla fint i vasen som hittas här! Är väldigt glad i lampan vi har över matbordet också. Den finns här! Dock har vi 80cm inte 65 cm.

Söndag! Vilken mysig helg det varit hittlills. I fredags hade vi verkligen rent fredagsmys i soffan hela familjen. Eller tjejerna somnar ju rätt tidigt men jag, Sebastian och Espen hade det så mysigt. Det blev hämtmat och godis till Talang.

Igår jobbade Sebbe och då kom min mamma och pappa hit. Lovat pappa att klippa honom så det blev gjort. Så lekte vi med barnen, åt lunch och fikade innan dem kom hem. Sen kom Sebbe och vi gjorde tacos. Jag testade att göra en variant på blomkål som blev sååå god!! Sedan var det soffmys igen med godis och senaste Hamilton. Femte avsnittet och först nu blev det intressant. Tycker den serien är så blaskig annars alltså...

Nu har vi ätit croissant-frulle och ska pilla lite här hemma innan vi ska till Skara och hänga med svägerska m familj och äta korv m bröd. Ska bli mysigt att hänga lite ute idag!

Hoppas du haft en fin helg!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
ÅH så fin vas!
nouw.com/malinhardstahl
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja jag gillar den så mycket 😍
nouw.com/thelisalarsson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Lika kvistar på mitt bord
nouw.com/stenhagenbettan
thelisalarsson
thelisalarsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229