Köpt dyraste pepparkakorna ever och julmarknad

God morgon love!

Jag och barnen har precis intagit en förvånansvärt stilla frukost här hemma. Ensamma! Alice hade nämligen ett läkarbesök i Lidköping, helt åt andra hållet än Skövde hehe, så vi är ensamma nu på förmiddagen. Men det har gått super! Jag klarar mig ju själv bara att hon förenklar det hela och tar bort mycket stressmoment när man har extra händer och man kan dela på sig ibland.

Igår var vi på julmarknad i Skara. I Fornbyn heter det. I ett av husen där var det som en matmarknad med en massa smarriga grejer. VI kom bl a hem med typ 5 påsar fudge i olika smaker och pepparkakor. Eller dem heter "Cederpepparkakor" och ett rör kostade 120 spänn😂 2 för 200:-. Köpte såklart två haha. För det var verkligen pepparkakor deluxe! Sååå goda! Men dem får vi ha till lyxfikat och inte när jag norpar den dagliga kakan i lådan😂 VI skulle egentligen se tomteparaden med men dels blev det så jäkla kallt och så var tjejernas sömn lite rubbad. Så vi åkte hemåt, handlade till carbonara och lagade mysmiddag och åt hela familjen innan det var dags att natta alla barnen. Tog en varm skön dusch och sedan skippade vi tv:n jag och Sebbe och la oss tidigt istället! Så skönt!

Efter dessa dagar av flytt har jag så satans ont i kroppen. Ryggen, nacken, huvudet värker konstant. Dock sov jag ju andra natten på en tunn madrass på Espens rum för att han skulle våga sova där så jag får väl skylla mig själv... Men idag ska vi bara njuta! Måste dock hämta vår brevlåda på posten! Vad händer om det kommer post hit och dem inte kan lägga den någonstans liksom!? Nej vi behöver en brevlåda ASAP.

Ha en fin dag vännen!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
så mysigt! Vi var också på julmarknad igår, inte särskilt imponerande tyvärr
nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
Haha nej men tyvärr inte denna heller kanske. Men första året dem hade den så kanske bara blir bättre och bättre☺️
nouw.com/thelisalarsson