Julbak och en liten bagareEn riktig bildbomb bjuder jag på från denna förmiddagen. Sebbe har varit ledig lördag och söndag så har velat vara med honom och Espen, därav tyst härinne. Men som ni ser har vi bakat idag! Lussebullar utan saffran önskade sig min make. Jag och Espen satte igång medan jag satte mn kära man i lite arbete hehe. Han dammsög trappan och sedan fick jag panik över att vi inte hade några russin. Så han fick åka till affären illa kvickt. Men han kom lagom till att hjälpa oss att sätta u russin och pensla bullarna<3 Ena plåten blev perfekt och den andra glömde jag lite tyvärr haha.

Har ni haft en bra helg annars? Min har varit så nice. Inga krav liksom utan vi har tagit det som det kommit. Gått på stan lite, ätit god mat, mellis framför brasan osv. Och det skönaste av allt. Vi har inte suttit framför tv:n varken fredag eller lördag. Vi satte oss framför brasan när bubbis somnat och spelade alfapet ena kvällen och kort den andra. Så jäkla skönt att släppa den där jäkla tv:n lite alltså. Vi ser på serier vareeeenda dag liksom. Så nu när våra nya fåtöljer kom hem kunde vi verkligen mysa på övervåningen också!

Nu ska jag bara skriva klart detta och sedan lägga mig i sängen och läsa nåt kapitel ur min bok. Espen sover därnere med Sebbe men han ska väckas snart. Annars är hav väl vaken tills vi lägger oss... Svårnattad vår lille nu för tiden!

Puss och kram på er alla<3

- Blir ju sååå glad när ni pushar hjärtat<3 -


Gillar

Kommentarer