Jul i vårt hus!

God kväll!

Faktiskt inte hunnit ta upp datorn idag. Vi tog en så skön sovmorgon till 8 idag, jag och alla barnen. Var uppe en gång med Bonnie vid 5.20 men sedan somnade hon om. Så sjukt, hon som vaknat flera ggr per natt när hon sov med oss i samma rum. Nu var det första gången sedan hon fick ett eget rum.

Iallafall så var vi på förmiddagen i jakt efter en tomterött till Espens luciafirande på torsdag. Så gulligt! Det drog ut lite på tiden för tjejernas Nap men dem var nöjda och glada när vi kom hem så testade att dem var vakna längre. Under tiden var rörmokare här. Trycket i vår kökskran har varit så dåligt med kallvattnet. Tydligen var det småsten i rören?? Haha slängde precis ut en näve sten som legat på bänken i tvättstugan hela dagen. Han skulle komma tillbaka en dag och kära heldag. Men vi sa att det var kanske lättare efter jul och nyår. Vi har ju vatten så det är alltid nåt!

Förutom det har jag lagat en supersmarrig lasagne, postat ett paket, reklamerat duschslangar och fått en badkarsblandare utbytt.

Nu sover alla barnen, vi har ätit kvällsmacka och det är snart dags att sova! Imorgon ska vi på försenad 1-årskontroll för tjejerna. Dem ska bli vaccinerade också. Känns som det var sååååå längesen dem blev det. Undrar hur dem kommer reagera!

haha jag bara babblar jag... Vad jag EGENTLIGEN skulle säga var: Vi har pyntat granen!!!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så fint ni har det
nouw.com/sweetwords
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så mysigt 😊

nouw.com/oliwiamichalak
thelisalarsson
thelisalarsson,
jonnasofieh
jonnasofieh,
Ah så fint! 😍
nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
lisayar
lisayar,
Wowww så fint ni har det 😭😍
nouw.com/lisayar
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack hurru❤️
nouw.com/thelisalarsson