Jag vill flytta till Hjo och neggo till instagram

Här kommer en smaskig bildbomb från vår söndag. Jag har fotat en hel del i helgen faktiskt. Vet du vad.... Jag har blivit lite trött på instagram. Instagram har många bra sidor såklart men på ett sätt tycker jag att insta stoppar min kreativitet lite. Man lägger oftast upp EN bild men så har man typ 100 fina man vill visa. Visst man kan lägga i stories MEN vad gör jag nästa år när jag vill kika tillbaka på denna fina dag?! Så jag har bestämt mig för att försöka blogga mer och använda Instagram mer till ett sätt att uppdatera när jag uppdaterat här på bloggen! Känns mycket mysigare att kunna berätta en historia och mer känsla i ett inlägg som liknar detta än en bild på Instagram. Förstår du hur jag tänker??

SÅÅÅÅ idag tyckte min kära make att vi skulle göra en utflykt. Jag var het ärligt inte astaggad, det var varmt och jag var rätt seg. Men vi kom iväg till slut. Jag har sjukt dålig koll på just Hjo. Sebastian ville äta glass. Kände mest varför i helskotta åka 3 mil för att äta glass?! Vi har glass i frysen haha?! Nej men väl där förstod jag ju. Det var ju som att komma till kusten?! Vi gick i hamnen, solen sken och så köpte vi glass på Moster Elins glasscafé. Supersmarrigt! Den smälte fort så vi fick slänga i oss dem haha🍦

Sedan gick vi till en lekplats i skuggan. Tjejerna blev som förstenade när dem fick sand i sina sandaler haha. Efter det gick vi till badplatsen vid hamnen. Som tur var slängde jag ner barnens badkläder i sista sekund hemma och badblöjor. Så de kunde ta sig ett dopp! Precis när vi kom så hojtade ett gäng på oss också som visade sig vara mina kusiner och deras fruar och barn osv. Kul att se de en snabbis! Man är för dåliga på att ses!

För övrigt riktigt fin badplats! Nu var det inte sådär extremt mycket folk. Kanske trodde de flesta att det skulle regna tidigare än det gjorde? Iallafall supertrevligt och skönt i vattnet. Eller ja, till vaderna som vi vuxna kunde gå i utan badkläder iallafall😉

Vi avslutade i hamnen igen och köpte pannkakor till barnen innan vi for hem mot ett regnigt Skövde. Vi köpte med pizza till mig och Sebastian. Och så kom Stina (grannen) med nybakat bullar😍 Jättegoda! Så gulligt!

Espen har lekt med grannpojken hela kvällen också. De har verkligen funnit varandra. Det är verkligen fint att se!

Hoppas du får en fin fortsatt kväll!❤️

Gillar

Kommentarer

Sigyn
Sigyn,
Håller verkligen med, det där
med instagram! så mkt mysigare att se fler sammanhängande bilder för att liksom få känslan av personen/dagen. Du tar ju så fina bilder dessutom, synd att inte få se mer av det!
Här får man verkligen känslan av vilken fin dag ni haft! och man får "lära känna" er bättre 🤍🤍🤍🤍
nouw.com/sigyn
thelisalarsson
thelisalarsson,
Men PRECIS så du skriver!! Tycker det blir lite opersonligt och inte "story telling" med insta tyvärr...
nouw.com/thelisalarsson