In our kitchen cabinet

I ett av våra vitrinskåp i köket. Härligt att kunna ha lite fina saker som syns genom glaset tycker jag. Blir väldigt luftigt tycker jag!

Får ofta frågor om vart våra tallrikar är ifrån. Dem liknar ju Matteus väldigt mycket men dessa är en billigare variant som tidigare såldes på Cervera och heter Toscana om jag inte minns fel.

Dem gigantiska kopparna från Kerstin Tillberg är också så fina. Den rosa och en vit som inte syns på bild fyndade jag billigt på en loppis en sommar för många år sedan i Lidköping. Morteln är också så snygg. I kalksten från Kinnekulle som en av pappas vänner gjort.

Och karaffen... Älskar dessa karaffer. Vi har två stycken här hemma. Tyvärr har vi varit lite klantiga och slagit i botten i bänkskivan i köket några gånger så dem flisat sig lite. Supertråkigt!

Nu ska jag fortsätta att njuta framför Nyhetsmorgon en stund till innan tvätten ska in i garderoberna. När man tycker att man varit duktig som tvättat hundra maskiner och strukit så ska ju skiten in nånstans också ;) *PUST*

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
världens bästa du!! Blir så glad av att läsa fin fina blogg!! Följ gärna min, hade gjort mig superglad!! kraamis
nouw.com/sarafogelström