Idag har vi...

Sovit i gästrummet istället för att gå ut med vagnen. Jag har varit såååå trött och frusen. Känns som jag kommer bli sjuk i helgen bara för att Sebastian åkt till Stockholm idag.... Jag "nattade" iallafall Espen i gästsängen för att se om han somnade och det gjorde han ju! Så jag fick lite vila iallafall!

När Espen vaknade pigg som attan en timma senare så la jag täcke och kudde i hans rum och la mig där. Haha SÅ trött var jag. Han lekte runt mig, ibland kom han med en bok och låg i min famn och fick hjälp med att bläddra<3

Sedan var det dags för lunch. Jag har ett litet mission nu i dagarna att försöka äta det som faktiskt finns hemma. Har en hel kyl och frys med mat men ändå käns det ibland som att det inte finns nåt. Är för bortskämd med att bara äta det man är sugen på. Då måste man handla lite varje dag och SÅ kul är det inte att handla. Dagens lunch blev alltså köttbullar och makaroner! Mums tyckte både jag och Espen.

Sebastian kom hem lite tidigare för att hinnamed tåget. Vi följde honom dit och pussades och kramades hejdå<3 Sedan gick jag raka vägen till Hemmakväll och köpte godis som bara jag gillar! Hört talas om denna nya chokladkaka också så är ju tvungen att testa den ikväll! På menyn ikväll nu när jag rider solo är bruschetta. Ska bli SÅ gott! Espen somnade på vägen hem från affären nu och ligger på den mjuka mattan och sover så sött. Tänkte laga iordning tomatröran innan han vaknar så slipper jag tänka på det sen!

Ha en riktigt härlig fredag!Gillar

Kommentarer