Hemmagjord pizza utan dåligt samveteGårdagens kvällsmat blev nyttig pizza. Receptet finns här! Alltså jag tycker verkligen att denna är god medan Sebbe sa att det växte i munnen. Vill man äta lite nyttigare så kan man ju inte anta att detta ska smaka som en vanligt flötig pizza liksom. Men jag tycker iallafall att detta är ett superbra alternativ. Speciellt till vardags! Espen åt som en galning och det gjorde jag med. Min sida var den med tacofärs, banan och champinjoner. Så den var väldigt mättande. Degen är gjord på kvarg, philadelphia, äggvita, fiberhusk, pofiber, bakpulver och salt. Alltså helt glutenfri! Jag har ju ätit glutenfritt i över en månad nu och mår nog bannemig mycket bättre av det.

Ska försöka få en remiss till endokrin för att fördjupa mig med min sjukdom. Har ju hypotyreos och jag har läst det senaste att det kanske ändå kan ha samband med allt mitt magont. Känns inte som att min vårdcentral har nån större koll mer än att jag ska äta levaxin. Ska gå och ta ett blodprov imorgon och se om jag behöver reglera mängden. Känt mig alldeles för trött, låg och PMSig det senaste.

Jag har googlat som man så modernt gör idag. Där står det att många rekommenderar Paleo-kost för dem med autoimmuna sjukdomar. Jag är just nu glutenfri och delvis laktosfri. Fortsätter jag att må bättre av det så ska jag fortsätta med det. Hur mycket jag än kommer sakna vanligt bröd och bullar osv. Det är fan inte värt att må så dåligt som jag gjort.


Gillar

Kommentarer