Hemleverans av mat och ett dopp i poolen

Igår fick vi ju som sagt hemleverans av mat som jag beställt. Det var det smidigaste jag varit med om nästan! Knackade på dörren och in kom mat och annat som vi behövde. Utan att jag behövde lyfta ett finger! Espen tyckte nästan att det var lika roligt som mamma😉 Det var skönt att vårt kylskåp hann bli nästan tomt för innan så torkade jag ur alla hyllplan och slängde saker som blivit gamla. Så nu är det ordning och reda i kylen iallafall en vecka till!

Vid lunch kom mamma hem till oss. Jag lagade lunch på det jag hade hemma. Blev en ljummen potatissallad på färskpotatis, kokta morötter, purjolök, crème fraîche och majonäs. Till det stekte vi färska chorizo-korvar som var supergoda. Hade kvar lite fika jag köpte hem från Espresso house häromdagen som fick bli efterrätt. Efter fikat gick vi ut i trädgården. Dock blåste det storm så var inte alls skönt att vara ute. Det hela slutade med att vi badade inne i poolhuset istället. Vet inte om ni som hängt med ett tag kommer ihåg att Espen var ganska rädd i badet innan. Det är heeeelt tvärtom nu😂 Han bara slänger sig ut och ska hoppa från kanten hela tiden och är inte rädd för att komma under vatten. Hoppar han inte från kanten ska badringen på och han sparkar sig fram i en helsikes fart! Superkul! Han somnade snabbt efter kvällsmaten igår om man säger så😄

Jag läste lite väl länge igår kväll innan jag släckte lampan för att sova så var seeeeg när Espen började putta på mig. Han gick till sitt rum en liten stund så att jag fick vakna lite. Men nu har vi ätit frulle och ser på Andys Äventyr. Har inga direkta planer idag förutom att jag ska till jobbet och hämta grejer till middagen ikväll samt förbereda den. Blir hemmagjorda köttbullar med mos och gräddsås. Ska testa att göra pressgurka så om det är någon som sitter på ett magiskt och snabbt recept kan ni ju hojta!

Peace out!

Gillar

Kommentarer

JosephineF
JosephineF,
thelisalarsson
thelisalarsson,
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Jag började beställa hem mat i vintras och det är life changing!! Så smidigt och bra😃🙌🏼🙌🏼
nouw.com/carolinejohansson_
thelisalarsson
thelisalarsson,
Du har så rätt! Jag och maken sa det att vi nog ska fortsätta! Så smidigt! 😍👌🏽
nouw.com/thelisalarsson