Hänt i veckan

1 och 2. Fick mina naglar fixade. Blev jättenöjd! Känns så fräscht med fina naglar! Sen råkade jag slå av en. Och duktig som jag var gick jag och fixade den. Dagen efter så städade jag lite för hårt och då slog jag av två till haha. Nu ska jag vänta några dagar...

3. Sebastian kom med en stor påse med något mjukt i när vi var i en barnaffär och utbrast " Asså Lisa.. Jag vill köpa denna!!" hur glad som helst liksom. Ja men köp den då säger jag. Det var ett babygym. Egentligen tror inte jag att man behöver ha det dem första månaderna men han var så excalterad så klart han skulle köpa en sådan haha. Att han sedan hade packat upp det och monterat det på kvällen och sedan frågade mig vart vi skulle ha det är en annan femma. Därav den sura looken på bilden. Han fick snällt packa ner den igen... Hemsk flickvän är jag, jag vet. Men den täcker heeeela golvet i barnrummet... Vi bor trångt som det är redan och bebisen har inte kommit än. Men fortfarande ett väldigt fint köp! Puss älskling.
4. Jennifer började baka lussekatter och jag fick hjälpa till. Asså daaamn vad goda dem blev!!

5 och 6. Vi var i Stockholm i helgen jag och Sebastian. Bodde på Nobis, åt så god hotellfrukost, strosde på stan och tog deet verkligen sååå lugnt. Den som behövde det mest var nog Sebbe. Skönt att kunna åka bort så att jobb osv inte är så nära till hands. Första kvällen åt vi kött på Grill och andra kvällen åt vi asiatiskt på Farang. Haha på den vänstra bilden är alla mina desserter. Jag bah mm jag vill ha den, den och den. Och servitrisen bah "Ah ni ska dela lite eller?" Njaa men vi kan säga det iallafall;))
Och så kul att testa något nytt och Farang var verkligen sååå bra. Så bra service! Rekommenderas!


7 och 8. VI HAR KLÄTT VÅR GRAN!! Fin va??!!! Eller ah ser lite glest ut med pynt men kul att köpa lite nytt nästa år också. Dels för att det är kul och dels för att julgranspynt är snordyrt haha.

9 och 10. Fick någon konstig craving efter äppelmos kl 4 på morgonen så jag väntade på att affären skulle öppna så att jag kunde köpa syltsocker. Asså vad enkelt det var!? Liksom koka äpplen med socker och kanel. Köra runt lite med mixern och voila!

11. Passade även på att baka Rocky Road. Eler baka vet jag inte om man kan kalla det. Smälte choklad och rörde ihop med godis och nötter haha. Men goda blev dem!
12. Kokade apelsin, nejlikor och kanelstänger i vatten så att en julig doft spred sig hemma.

Gillar

Kommentarer