Grillkväll & tapas

Godmorgon!

Sovit gott?? Det har vi gjort hela familjen! Nu har vi ätit en sen frukost för en gångs skull och ska ta tag i dagen. Sebbe är ledig men ska ut till Axvall och hjälpa till på en fotbollscup till ikväll. Superfint väder så det blir säkert kul! Jag ska se om jag och Espen kanske kan åka till mamma och pappa och säga hej.

Igår var Sebbes familj hos oss. Vi fixade lite plock innan maten och till mat grillade vi drumsticks och ryggbifff och gjorde klyftpotatis och tzatziki till. Mumma!

Lite drinkar och alkoholfritt bubbel serverades. Så smarrigt!

Mozzarella in my heart<3

Finns det nåt bättre än charkisar?? Gjorde en stor skål med bruschetta också som är så sjukt gott. Tips till det är att ta olivolja på en bit bröd och steka den sidan i stekpannan tills det får lite färg och blir lite frasig. Och sedan på med bruschetta och parmaskinka!

Själv har jag ju inte druckit alkohol sedan årsskiftet men det är kul att fixa lite vin som passar till mat och som andra uppskattar. Det vin jag handlade igår fick jag hjälp med och tydligen var det supergott och det är ju roligt! Kommer ihåg när man fyllde 20 och skulle till Systemet innan fest och köpte det billigaste med högst alkoholhalt haha. Nu är det kul att gå lite djupare och fråga om hjälp. Dem som jobbar där är ju så sjukt duktiga!

Eftersom att vädret var på topp igår så satt vi ute alla medan Sebbe grillade. Elton, Leona och Espen sprang runt i trädgården och plockade blommor. Jag fick bukett efter bukett av Elton som nu står i en vas på vårt matbord. Så himla gulligt!

Önskar er alla fina tjejer och killar en riktigt härlig lördag!

Gillar

Kommentarer

Thuvaeli
Thuvaeli,
men guuud vad gott det ser ut!!!
nouw.com/thuvaeli
thelisalarsson
thelisalarsson,
JDet var verkligen såååå gott😍
nouw.com/thelisalarsson
Frida,
Wow, ser helt fantastiskt gott ut!!
familjeliv.se/blogg/fridakjall