Grejat lite i tjejernas rum

Äntligen har man slagit ner rumpan i soffan för denna dagen! Jösses det har gått i ett. Jag har gjort en massa ärenden idag. Först med Espen och så fick tjejerna vara med Alice och sedan ensam. Usch känns som jag försummar dem. Men det ger jag ju såklart inte! Och det är ju ett par dagar det är lite kaos nu...

Andra gången jag var i huset iallafall så hade jag med mig en massa paket som jag hämtat. Det var bl a julklappar men även lite inredning. Tog även med tjejernas kläder, förutom så det räcker ett par dagar nu, som jag packade upp i deras garderob. Fick ändra lite på trådkorgarna osv. Har beställt en massa fler som jag väntar på men det verkar räcka för nu! Kanske hänger in Espens kläder där med tills hans garderob har kommit och monteras.

Imorgon är ju sista dagen hemma. Gaaaaah. Ursäkta mitt tjatande. Men det ska bli så skönt!!! JOBBIGT med flytt men så KUL såklart!

Så imorgon är det packa, packa, packa. Sedan kommer Espens farmor och hämtar honom så får han mysa med dem över natt och leka där medan jag flyttar allt på torsdag, Tjejerna kommer Alice och hämtar torsdag morgon och åker hem till mamma och så tar dem tjejerna den dagen. Så det kommer bli super!

Nej nu ska vi kolla klart på "Innan vi dör" innan vi går och lägger oss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229