Greek yoghurt and fresh fruits...och en halv flaska honung

Blev så sjukt sugen på grekisk yoghurt med granola och hela köret! Och så ska det vara myyyycket honung!😉 Färska jordgubbar och hallon på det så är du hemma!

Startat dagen på ett riktigt bra sätt! Vi sov länge idag. Så skönt! Käkade middag till ganska sent igår här hemma med Jennifer, Bekim och Leona. Sedan är det ju alltid en del disk att ta tag i osv. Var så trött när vi skulle lägga oss att jag glömde ta ut linserna haha.

Idag ska jag och Espen åka till återvinningen och slänga en massa skräp jag rensat ut här hemma. Ska även hitta en liten, billig hylla på typ Jula att ha i källaren för att ha lite dricka osv på. Nu slänger vi bara allt på golvet och det blir lätt kaos med skor och annat. Så japp detta står på agendan idag då hehe. Vore skönt att kanske bada lite men annars ska vi ta det lite lugnt. Var ju och badade halva dagen utanför Lidköping igår och efter det var jag slut😂

Kram på dig som läser!

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Men sååå gott😋😋
nouw.com/carolinejohansson_
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja såå smarrigt! 😃
nouw.com/thelisalarsson
isabylund
isabylund,
åh så somrigt! Vet du vad jag ska göra nu? Kolla igenom din kategori med inredning för lite inspoooo. Vilken ära va? 😉 haha skoja. Men!! Vet du något ställe som har fint porslin, tänk typ Matteo, fast mer.. budget, haha.
nouw.com/isabylund
thelisalarsson
thelisalarsson,
Haha omg no don´t do it!! Du hittar nog inte så mycket 😉 Tycker att cervera brukar ha fina grejer från deras egna märke! Här: https://www.cervera.se/produkt/harmony-tallrik-flat-28-cm-vit tex 😃 Sen finns det en superfin servis på Rusta nu som heter Ester! Såg du mina nya karaffer och en salladsskål? Dem är från Rusta och är superfina! Och så fanns det en massa Matues ute på blocket såg jag nu 😃
nouw.com/thelisalarsson