Gravid i vecka 28

Helt dagsfräscha bilder på las bambinas! Inte dåligt det! Dem blev inte jättebra med tanke på att dagsljuset knappt existerade hos oss idag. Men det är alltid nåt!n PS ta pussbild med magen med en 2.5-åring gör jag INTE om. Haha typ omöjligt. EN puss fastnade😂

Läs vidare om du vill läsa lite hur jag ligger till i graviditeten!

Bebisarna

Dem växer så det knakar! I appen står det att iallafall ett barn är cirka 34 cm från huvud till fot och väger 1,1 kg i början av veckan och 1,23 i slutet av veckan. Frågade min barnmorska senast ifall tvillingarn växer i samma takt som ett barn i magen gör. Då sa hon att tvillingar oftast ät något mindre! Men utgår från appen iallafall för att ha ett hum om hur stora dem är! i appen står det även att om dem skulle födas nu är det stor chans att dem överlever.

Kroppen

Tycker magen är stor varje vecka och jag har liiiite ångest över att se hur stor jag faktiskt kommer att bli. Min barnmorska mätte ju magen förra torsdagen och då hade jag samma mått som en person med ett barn i magen har i vecka 32 ungefär. Bah say whaaaat! Magen står redan väldigt högt och jag har redan lite svårt att andas hehe. Gått upp typ exakt 10 kg. Bryr mig inte så mycket om vikt faktiskt. Med Espen gick jag ju upp 20 så har lite space att unna mig😜 Förutom att ryggen börjat ta lite stryk så har jag inte haft superont av åderbråcken som tur är. Kanske är för att jag taggat ner en aning. Halsbrännan dödar mig långsamt men säkert bara... Även fått små me väldigt mörka bristningar under magen vid troskanten. Känns lite segt för det ser typ ut som att jag fått utslag efter rakning typ haha. Men inget jag tänker gro in mig i. Räknar med att hela magen spricker upp innan kidsen kommer ändå. Det sägs ju att krämer inte hjälper men jag försöker smörja varje dag ändå. Skönt att vara återfuktad iallafall!

Sömn

Sover sådär men inget som stör mig eftersom jag inte behöver ställa klockan och gå till jobbet. Är ganska bökigt att vända på sig. Jag vet inte hur det är med er andra pregoliner därute men jag blir väldigt öm över urinblåsan när den är fylld. Och det gör att det gör ont att vända på sig. Ibland struntar jag i att gå upp på natten och kissa men ibland är det en ren befrielse! Men det är nog det! Märker lite nu att kroppen förbereder sig på vakennätter.

Cravings

Babygrejer?!?! Haha internetshoppar som en jävla tok! Idag fick jag hem wallstickers som jag ska pynta med över tjejernas säng samt en vägglampa. Ska bli kul att se hur det blir! Men i utväg är det fortfarande att äta frukost till middag. Sagt i två dagar att jag ska göra köttfärsås men typ spytt av tanken och bah nee jag ORKAR inte. Så det har blivit smörgåsar, gröt eller yoghurt två kvällar i rad redan denna vecka. SÅ got!! Idag var nog Sebbe lite trött på mig och köpte med thai hem. Mmm längtar till frukost imorgon. Köpte Yoggis "Dröm-yoghurt" and daaaamn. Det är som efterrätt. Inte alls nyttig heller för den delen men det skiter jag blanka fan i😄

Tryck gärna på "Gilla" om du tycker om inlägget!

Gillar

Kommentarer

jonnasofieh
jonnasofieh,
Så fin du är 😍
nouw.com/jonnasofieh
thelisalarsson
thelisalarsson,
Taliasblogg
Taliasblogg,
Vilka fina bilder! 🌺
nouw.com/taliasblogg
thelisalarsson
thelisalarsson,
juliamalmgren
juliamalmgren,
åh så fin du är! och helt underbara bilder på er/dig!! så roligt att läsa hur de ser ut för dig nu under graviditeten! jag är också lite sån att oavsett vad jag har perioder jag är sugen på så skiter jag också blanka fan i att det inte är nyttigt! hallå jag äter de om jag är sugen på det?! haha! 😂😍💗 hoppas din tisdag varit super bra fina du!!
nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack hurru❤️ Kul att du tycker det☺️ Haha ja men exakt!!! Vill såklart inte gå upp lika mycket denna gång för återhämtningens skull men det blir bra till slut ändå😜 Det var den!! Kram på dig!
nouw.com/thelisalarsson
lenakronvald
lenakronvald,
Så vacker! Kan tänka mig att det inte var enkelt att få till "puss-bilden". Herregud, våran 3-åring är en virvelvind och vill aldrig vara med på bild... men när vi tagit bilder utan henne blir hon ledsen över att hon inte är med 😃 haha.
nouw.com/lenakronvald
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack hurru❤️ Haha nej men du vet ju hur det är😅 exakt! Han sprang fram och tillbaka i nästan alla bilder haha. Hoppas du mår bra och bebis tittar ut snart. Ändå såååå avis att det är på g för dig!!
nouw.com/thelisalarsson
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
fina bilder🤰🏼
nouw.com/jagochminahjärtan
thelisalarsson
thelisalarsson,
tovelarsson
tovelarsson,
thelisalarsson
thelisalarsson,