Geysir - Strokkur

God kväll!

Är egentligen alldeles för trött för att få upp ett inlägg här haha. Så kommer inte bli långvarig för ögonen går i kors. Men idag har vi varit på en tripp som var mellan 9-17. Så typ hela dagen. Ett stopp var i Geysir för att se på just gejsrar!

En av dem kom var 5-10 minut och den heter Strokkur. Riktigt coolt! Där åt vi även lunch på ett stort food coart. Island är så sjukt trendigt. Allt är väldigt snyggt och prydligt och fräscht liksom. Vi gjorde fler grejer denna dag som sagt men orkar inte ta allt nu hehe...

Vi delade på oss i vår lilla resegrupp idag till middagen. Så jag, Sebbe och Espen åt på en fransk supermysig bistro vid vårt hotell. Nu är vi proppmätta och ska snart sova. För mig är klockan 22.30 typ men hemma är den 00.30!

Dagen har iallafall bjudit på mycket solsken och ganska varmt väder. Imorgon sägs det bli regn men då ska vi till Blå Lagunen så känns inte som att det gör så mycket. Det luktar nog lika mycket fis ändå😂 Och på tal om fis! Vi bytte rum imorse till ett med dubbelsäng. YEY! Superskönt. Men alla i vårt sällskap har sagt att det luktar svavel när dem duschar. Tänkte så farligt kan det väl inte vara eftersom jag inte känt ett dugg. MEN NU! Haha jag och Sebbe garvade när han duschade vääääldigt snabbt förut pga doften av hundra nyskalade ägg typ. Wow! Fis deluxe!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vad häftigt med gejsrar! Vilka naturupplevelser Island har att erbjuda.
nouw.com/jossustravelpics
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja det var så coolt! Hela Island var en fröjd för ögat:)
nouw.com/thelisalarsson