Fläder & rabarber-lemonad och tre avsnitt av Bonusfamiljen


Igår kväll gottade vi till det med gottis framför tv:n och Bonusfamiljen. Alltså det är ju världens bästa serie?! Så tråkigt att vi bara har två avsnitt kvar:( Dem ska vi nog se ikväll sen! Jag drack en lemonad med smak av fläder och rabarber från icas egna märke. Den var riktigt smarrig! Tips på god alkoholfri dryck!

Hela familjen vaknade vid 7 idag. Sebastian cyklade iväg till jobbet med en gång medan jag matade bubbisen osv. Han var tvungen att beställa lite grejer innan klockan 9. När han kommer hem ska vi göra pannkaksfrukost vilket ska bli underbart! Det kurrar rejält i min mage nu kan jag lova. Äter ju världens största portion med havregrynsgröt vid 7 vanligtvis... Så nu strejkar magen lite;)

Igår var jag och Sebastian i Göteborg och hade en heldag ihop bara han och jag<3 Espen var hos farmor och farfar och hade det jättekul! Vi åt hamburgelunch och shoppade lite. Jag hittade egentligen en jättefin klänning på Grandpa som jag sedan såg igen på NK. Den skreeeek "Lisaaaaaa köp mig". Ångrar lite att jag inte köpte den... Vi köpte saker till Espen och Sebastian istället. Måste visa det sen. Köpte matchande saker tlll killarna. Helt sjukt fint!

Gillar

Kommentarer