Fika och fotboll

God morgon!

Vi ska alldeles strax åka iväg till Varberg för att sova där en natt och äta gott. Vi sov ganska länge så vi har skyndat oss idag. Men men! Espen ska få i sig sin frukost nu och känns onödigt att stressa honom. Han får lyxa till det i soffan idag framför Paw Patrol.

Igår kom underbara Ylva till oss. Vi grillade halloumiburgare och smaskade på och Ylva och Espen sparkade boll och letade nyckelpigor. När vi ätit åkte Espen och Sebbe till en kompis och fikade i Skara. Men det löd ingen nöd på oss då Ylvas föräldrar kom förbi och fikade med oss😃 Hade faktiskt bakat en äppelkaka som vi åt med vaniljglass. Mums!

Ska förövrigt bli mysigt att vakna upp i fina Varberg imorgon då det är min födelsedag! Kunde inte firas bättre än att vakna med mina killar och sedan njuta av hotellfrukost😍 Hela 25 år ung blir jag. Inte dåligt det! Halvvägs till 50!

Vi stannar nog inte jättelänge imorgon dock eftersom det är några timmar hem samt att vi inte packat en enda grej inför Island på torsdag hehe. Men jag ska iallafall bara packa sköna kläder. Det är runt 10 grader och ganska regnigt som jag förstått det som. Och det är ingen mode-resa vi ska på utan mer äventyr! Ska bli så spännande att se vad resan ska bjuda på! Det är en planerad resa så vi behöver inte tänka på så mycket vilket är grymt. Då missar vi inte dem viktigaste utflykterna. Vi har tänkt resa med vår resevagn. Hoppas inte att den är för mesig för omgivningen bara. Men det löser sig nog!

Puss och kram sålänge!

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Så mysiga bilder!🌸
nouw.com/faronsson