Fars dag

Hello friends!

Tog lite ledigt från bloggis nu i helgen. Sebbe har varit ledig och vi har bara hängt. Väldigt skönt! Igår fick jag frukost serverad efter att ha tagit sovmorgon. Medan jag tog ett bad åkte dem iväg och tvättade bilen och handlade lite osv. Vi slängde oss i soffan efter det och jag somnade i två timmar. Så sjukt skönt! På kvällen var vi bjudna på mat hos Sebbes syster. Supermysigt! Vi kom hem väldigt sent och Espen hade somnat i deras soffa efter en massa bus med sin lilla kusin.

Idag var det ju fars dag. Sebbe fick sovmorgon medan jag preppade frulle! Blev ett ihop-plock av det vi hade i kylen men det blev riktigt bra ändå! Pannkakor, bacon, smörgås och yoghurt! Vi har ju för det mesta färsk frukt i kylen också vilket är riktigt trevligt! Jag vaknade först idag men klockan var ändå 8.30?! Värsta sovmorgonen. Blir riktigt bortskämda nu för tiden!

Idag har jag varit och sagt hej till min pappa och fikade med honom och min syster lite snabbt. Sebbe var samtidigt hos sin farmor och farfar med Espen. Nu har vi ätit middag och hänger i soffan. Fotbollsmatch.... Så sjukt tråkigt haha. Vårt varmvatten la av idag också men tror jag fixade det. Kul för Espen att jag märkte det när jag satte honom i ljummet vatten bara... Skulle vilja ta en dusch själv men får nog vänta några timmar innan det värmts upp igen. Tur jag har en snäll och förstående rörmokare som svarar när han sitter i Borås på bandy-match.

Gillar

Kommentarer

AlvaEkblom
AlvaEkblom,
Åh så gott!! 😍🍓
nouw.com/alvaekblom
thelisalarsson
thelisalarsson,
Emma Engström,
Verkade som en himla lyxfrulle verkligen! KRAM
nouw.com/emmaengstrom
thelisalarsson
thelisalarsson,
Verkligen 🙌🏼✨
nouw.com/thelisalarsson