Få lockar utan värmeverktyg!

Innehåller affiliate-länkar

Nu är det tredje gången jag gör detta knep! Allt du behöver är ett hårband liknande detta(klick) ,alltså ett lite tjockare, och en god natts sömn!

Igår duschade jag håret. Jag lät det självtorka under kvällen. Det var nästan torrt när jag började med detta. Det får INTE vara för blött! Senast jag gjorde så kammade jag i lite för mycket vatten så det var inte torrt när jag tog ut det på morgonen = lockarna försvann för fort under dagen.

Jag sätter hårbandet på det sätt jag hade gjort om jag vill ha bort håret från ansiktet. Sedan börjar jag med luggen och virar det framåt ansiktet och runt hårbandet. För varje gång jag virar det runt hårbandet tar jag med nytt hår i slingan. Jag rekommenderar inte för tunna slingor. Vill man ha större lockar tror jag på lite rejälare slingor liksom.

Sedan tar jag först ena sidan tills jag når nacken och det inte finns något mer hår att vira med. Sedan tar jag andra sidan och gör samma sak! Sedan ör det bara att sova på saken!😍

Jag gick runt med detta större delen av morgonen också då jag ändå inte skulle någonstans. När jag tagit ut allt så borstade jag genom det och gick i med en kräm för att släta ut det frissiga som kan bli och gör lockarna blankare. Jag använder denna kräm(klick) Hängt med länge nu!

Så blev det! Lite frissigt dock pga inte hunnit fixa ordentligt då mina barn har haft skrikfest hela morgonen haha! Men detta är ett effektivt sätt att locka håret på utan värme! Testat en massa varianter men detta är det enda som funkat än!

Säg till om du testar😍

Gillar

Kommentarer

EvelinaSkageby
EvelinaSkageby,
Bra grej!! nouw.com/evelinaskageby
nouw.com/evelinaskageby
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ellendelin
Ellendelin ,
Men så fint! Och verkar superenkelt, får testa detta!
nouw.com/ellendelin
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja sååå enkelt! 😍
nouw.com/thelisalarsson