Ett sånt där härligt "Dagen i bilder"-inlägg


Tänkte att idag ska jag göra något åt mitt fllötiga hår. Sååååå jag tog min plattång och lockade håret, testade mitt nya torrschampo (som är grymt!!) och sminkade mig för en gångs skull. Ah men ni vet ibland känner man sig lite schnögg för en gångs skull??! Det speglar ju typ bilden ovan va?? Fick några helt ok selfies men dem var typ lika fula som denna ovan. HAHA HUUUUUR kan man vara så dålig på att ta selfies?? Aja. Moving on.

Märkte efter ett tag i mitt fotande att vår fina smutstvätt var med i bilden. Alla har väl "THE HÖG" liksom.

Espen har ännu en gång bevisat att han är sin pappas son. No pappatest needed here inte!

Sedan hade jag några ärenden att göra. Hämtat ut lite paket som var liiite för stora för att ta med vagnen liksom. Så när jag åkte upp till stan skulle jag egentligen parkera lagligt. Men så var en gata avstängd och framför mig åker en bil i panik upp på en gågata typ. Jag hänger på tänker jag och parkerar lite knäppt hehe Lars du skulle vara så stolt;) Inte alls i vägen men dumt. Fick ingen böter som tur var även om det tog lite tid i butiken. Espen hade underhållning i form av leksakslåda och en 3-årig supersöt liten kille.

Även om jag tänkt att jag INTE skulle köpa nåt mer denna månaden så säljer Gina Tricot ut i stan och var tvungen att kolla iallafall. Kom hem med denna skjortan och en till i blått som var så fina. 130 kronor fick jag ge för dem ihop. Och jag tyckte verkligen att dem var fina och slappa så det var inte ett sånt köp där det bara var billigt liksom!

Så där fick ni lite av min dag! Förutom detta så har jag tömt ica för att slippa handla under helgen. Typ 5 liter mjölk och chips och annat nödvändigt. Helvete, glömde barngröten ändå kom jag på nu.... Och bäl på Ica då, det var så mycket folk, så då tar jag scannern för att det ska gå fort. Ah tjena, glömde först påsar, som jag inser halvvägs in i butiken. Har glömt att scanna ALLT. När jag väl scannat påsar och packat allt och ska betala, då blir jag avstämd på ALLT. Gaaah. Men men, hem med en hungrig unge som grät sig genom hela 10 minuter innan korvstroganoffen var klar. Men med mat i magen och ett besök av morfar så var det glatt igen!

- Blir så himla GLAD när ni trycker på det lilla hjärtat <3 -Gillar

Kommentarer