Ett dopp i Vänern och sand mellan tårna

Inlägget innehåller annonslänkar.

här finns en

Igår morse packade jag inte bara en väska utan tre för att åka till Skogshyddan i Lidköping. Ett supermysigt ställe med fin sandstrand. Där har jag hängt mycket som barn. Dit åkte vi idag med min mamma som var ledig!

Espens tröja hittas här och är på rea!

Jag kirrade fika, kaffe och smörgåsar och mamma kirrade korv med bröd och dricka ☀️ perfekt! Espen gick gärna med mormor i vattnet medan jag var mer av en badkruka. Doppade mig snabbt en gång hehe. Men vattnet var skönt! 22 grader tror jag!

Solen tog mer än jag trodde faktiskt. Var lite blåsigt och då känner man ju nye av värmen så väl. Medan Espen var insmord, hade uv-kläder samt solhatt så smorde jag bara framsidan av mig och brände axlar och rygg😂

Dagen gick väldigt snabbt och var riktigt mysig! Vi åkte hemåt runt 15.30. Espen var så trött att han somnade på min axel och sov hela vägen till Skara. Stackarn gjorde hela två vurpor också mitt i allt det roliga. Ett glatt springande barn liksom som snubblar och ramlat framstupa och får skrapsår på knäna och armbågarna :/ Men förutom det har det varit ett glatt humör hela dagen!

Älskar Espens UV-dräkt vi köpte innan vi åkte till Spanien. Så att den tvådelade han har är slut men här finns en med samma mönster 👈🏽! Finns även i en superfin rosa med matchande solhatt🍍 så gullig tycker jag! Espen verkar digga den också då jag tänkte han kunde gå med rumpan bar lite igår men icke! Han hämtade den i väskan med en gång!

Gah! Kan inte blogga från datorn då jag inte får fram en enda sida från Nouw på datorn. Tycker det är skönare att blogga från datorn med länkar osv men men! Hoppas det hoppar igång igen snart!

Vi har käkat frukost och tvätttmaskinen går varm. Idag kommer Sebbe hem på lunch vilket blir mysigt. Träffade inte honom förrän 22 igår kväll. Jag somnade såklart vid nattningen så var på så dåligt humör när jag kom ner haha. Kvällarna är viktiga för mig då det är enda gången jag träffar min kära man mellan varven. Ikväll ska vi iallafall till min bror och hans tjej och grilla. Ska bli så kul! Älskar att vi gjort saker hela veckan. Vare sig det är en lunch i solen eller att åka och bada! Vill ta till vara på sommaren och det har börjat bra☀️🌸

Puss & kram!

Gillar

Kommentarer