En solig dag i Skara


Igår hade vi en så härlig dag. Vi bestämde i torsdags att vi skulle äta frukost med mamma. Hon hade dukat så mysigt och gott! Vid 10 hade jag ett telefonmöte angående husbygge. Vi var tvungna att tacka nej till ett byggföretag pga att det blev för dyrt. Men hon vill gärna arbeta med oss så hon skulle försöka lösa detta efter våra önskemål. Gäller att vara hård;)

Eftersom solen sken starkt i Skara gick vi ut och lekte och satt och solade. Espen väntade mest på morfar. Och när morfar kom hem från jobbet vid lunch så hade han en cykel med sig som han och hans jobbarkompisar hade mekat med. Tramporna var borttagna, likaså handbroms och så hade cykeln nya "coolare" däck då enligt pappa.

Vi lät dem leka bäst dem ville och så åkte jag och mamma till Blomsterlandet. Piffade på jobbet igår då typ alla växter var döda.... Men fint blev det! Köpte äver lite penseer jag ska försöka plantera fint till hyresgästernas ingång. Snön föll här imorse dock men det kanske går ändå! När vi ändå var på Blomsterlandet så passade vi på att köpa lunch från Coops restaurang. Mums! Vi åt tills vi storknade och föll ner i soffan. Klockan slog 15 innan vi åkte hem. Tanken var ju bara frukost men det var så skönt att hänga där!

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7746065523"


Gillar

Kommentarer