En lugn start på helgen och ett filmtips

Igår fick jag sova länge igen. Både Sebbe och Espen försökte väcka mig igår men det gick bara inte. Försökte verkligen öppna ögonen men dem stängdes lika fort😂 Till slut kom jag ner till smarrig frukost. Så lyxigt! Vid 11 åkte killarna till Sebbes mormor och fikade och jag tog ikapp med tvätt hemma. Skönt att lunka runt till en podd här hemma. Lyssnade på Alice och Bianca och Säker stil.

Efter mitt inlägg angående prylarna igår så beställde vi en hel del av dessa saker. Vi hade spjälsängen Gonatt från Ikea till Espen. Sedan har den bara stått i vårt gästrum. Så igår efter vi beställt nya sängar till tvillingarna så la jag ut den gamla på Facebook. Tänkte i förebyggande syfte liksom. Och max en timma efter jag la ut den så var den hämtad och såld😃 Så smidigt! Eller nja dem som köpte den fick inte plats med den i sin bil så slutade med att Sebbe körde hem den till dem då dem bodde i Hentorp som är ganska nära oss. Men dem var så trevliga och gulliga så det gjorde inget😄 Den kostar 1795 ny tror jag och jag sålde den för 700. Var det alldeles för billigt kanske? En till tjej skrev och frågade när hon kunde hämta den 2 minuter efter den första tjejen hehe. Iallafall så skönt att få bort den ur gästrummet. Nu jäklar ska det bli ett mysigt barnrum. Vi har såklart kvar gästsängen så kan vi turas om med barnen och sova därinne sen.

När Sebbe kom från sin mormor igår så åt vi lite lunch och sedan tränade han. Och efter träning så gjorde vi hemmagjorda burgare av det vi köpt på Smakfullt. Blev så gott! Vi åt ute och det var så mycket kallare ute för en gångs skull. Riktigt skönt! Till och med att Espen fick inviga sin nya tröja! Visst är den fin?? Skulle vilja ha en likadan! Gah han är så fin att jag smäller av❤ När han somnat efter lite soffmys så såg vi på filmen "Wonder". Ni bara måste se den! Så fin och viktig! Vad man önskar att sina egna barn växer upp till sympatiska, snälla och ickedömande personer.

Nu ska jag invänta att min älskade man vaknar däruppe för jag börjar bli lite sugen på kaffe och frukost!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad smidigt verkligen och snällt av er att köra hem den! 😃
nouw.com/emmaengstrom
juliamalmgren
juliamalmgren,
älskar bilderna du tar!!
nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack snälla du❤️❤️
nouw.com/thelisalarsson