En lista

Blivit utmanad att göra denna listan av gulliga @isabylund!

Två positiva saker med mig själv:

- Jag är väldigt social och försöker få alla att känna sig omtyckta och välkomna.
- Jag tycker att jag "tar hand" om människor ganska bra. Om man får lov att säga så haha. Ibland får man inte riktigt tillbaka vad man ger dock och det kan vara ganska energikrävande även om jag inte gör det för att få tillbaka liksom.

Mina två favoritminnen:
- Min första kyss med Sebastian. I hans föräldrars tvättstuga/groventré. Det var en hejdåkyss och när jag tog bilen hem så var jag helt bubblig. Ännu mer bubblig när han skrev, efter att jag knappt svängt ut på gatan, "Du kan ju inte bara lämna mig såhär nu". Tog ganska lång tid innan vi pussades eller kysstes så we built that one up.....Iiiiiiiih mys😍
- Här borde jag kanske skriva "När Espen föddes" hehe. Men varje dag med honom är ett fint minne liksom. Så istället säger jag när jag var med i "Talangjakten" på Djäkneskolan där jag gick på högstadiet. I sjuan så gjorde jag och en kompis ett dansframträdande då det enda vi gjorde var att dansa. Hela tiden och överallt. Jag dansade jazz, showjazz och hiphop som ung. Och när vi var klara så gick vi upp på en läktare där alla höll ut sina händer för high fives och faktiskt gapade med deras munnar lite och sa att vi var grymma. En såndär riktig hållkäften-scen som från en film hehe.

Två saker på min kropp jag är nöjd med:

- Överlag har jag kommit väldigt underfund med min kropp! Försöker inte att tänka onda tankar om den. Men jag är bl a väldigt nöjd med mina läppar.
- Och så gillar jag att jag är kurvig!

Två saker jag fått lära mig:
- Att inte ha för höga krav på sig själv. Good enough! Som Jossan och Vanja säger!
- Att inte skämmas över så mycket. Vad man än gör eller säger, vad gör det om 100 år, 1 vecka eller ens en timma?! Förmodligen inte mycket alls.

Mina två största tryggheter:

- Min familj. Såklart. Sebastian och Espen. Är även så glad att vi bor nära mina föräldrar och typ kan åka dit och bara kliva in i dörren och slänga sig på soffan om man vill<3
- Vårt hem. Tror verkligen det är så viktigt att ha en stadig grund att stå på. Att luta sig tillbaka på. Alla gör ju vad som passar dem bäst. Men jag har trivts så bra med att ha ett centrum på det sättet och hade inte kunnat flänga runt utan att må dåligt tror jag. Typ bo tre månader där och sedan två där osv. Usch vilken stress!

Mina två favoritintressen:

- Sedan jag blev mammaledig har det varit mina sociala medier. Så kul att sjunka undan i något som ändå är i närheten av allt jag måste ha koll på. Kan ibland vara svårt att åka iväg för att ha en hobby som mamma. Det borde det inte vara men jag tycker att det är det. Så jag är riktigt glad att ni vill dela min hobby och kolla in här hos mig😃
- MAT! Äta, laga osv. Yum!

Mina två favoritserier:
Oj vad svårt!! Men Younger om man vill ha nåt lättsamt. Och Bron! Och så många fler såklart.

Mina två favoritsaker i hemmet:

- Vår säng. Den är så sjukt skön, fin och älskar att vi investerade i en 210-säng.

- Vårt kök. Alltså det är så sjukt fint. Och praktiskt.

Två dofter jag älskar:

- Nytvättade lakan.
- Hemma! Mmm när man varit borta nån dag eller vecka och kommer hem och tar ett djupt andetag

Gillar

Kommentarer

tovelarsson
tovelarsson,
ÅH vad fint kök ni har 😍 Kul att du taggade mig, den listan ska jag göra imorgon 😘
nouw.com/tovelarsson
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack😍 I love it!! Kul😁
nouw.com/thelisalarsson
lenakronvald
lenakronvald,
Men gulliga du! Tack för utmaningen 😊 Ska också skriva listan imorgon.. Om jag inte föder barn eller är för utmattad 😉 Oh herregud vilket fint kök ni har! Det förstår jag att du är nöjd med.
nouw.com/lenakronvald
thelisalarsson
thelisalarsson,
Noooo pressure😘 barnafödande och vila går självklart först😘😉
nouw.com/thelisalarsson
juliamalmgren
juliamalmgren,
åh goa du! vad roligt att du tagga mig, ska absolut göra listan och lägga upp im! 😍 ert kök är underbart fint!!
nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ser fram emot det😍👌🏽 Tack!!
nouw.com/thelisalarsson