En frukost i trädgården

God morgon måndag!

Vädret är lite svalare idag vilket jag faktiskt uppskattar. Lite friskare vindar liksom. Både lördag och söndag kunde vi äta ut4e på terassen. Vårt ena hörn där har skugga på morgonen och det var perfekt att äta frukost där då det var väldigt varmt redan vid 8 på morgonen!

Efter frukosten tog vi en sväng i trädgården. Espen brukar kolla dagens skörd av jordgubbar tex. Första dahlian har blommat också🌸 Tjejerna tycker också det är kul att kika lite. De får man ju dock hålla lite mer koll på så de inte rycker av typ mina dahlia-knoppar😅

Imorse klev jag upp tidigt (vaknade i panik och kände "Jag ska göra något nu men vad?!" pga int4e ställt klockan haha) och mötte en snickare här hemma som ska bygga en hög grind mellan vårt hus och garaget. Vi diskuterade fram och tillbaka hur designen skulle se ut och jag t5ror vi kom överens om nåt riktigt snyggt! Han ska bygga i tryckimpregnerat först och så ska vi måla det vitt kanske efter sommaren eller helst nästa år!

Andra planer idag är att Espen ska med min mamma på en teaterföreställning för barn i form av en vandring i skogen senare idag. Då tänkte jag passa på att ta en långpromenad med tjejerna när det ändå är där det finns spår att gå i!

Ha en fin måndag!

Gillar

Kommentarer

Sigyn
Sigyn,
Mums! Riktig idyll ni fått till 💚
nouw.com/sigyn